Abonnement, indstillinger og medarbejdere
Abonnement
Sådan opsiger du din virksomheds abonnement eller sletter din virksomhed
Sådan opsiger du din virksomheds abonnement eller sletter din virksomhed

Selvom vi håber, at du aldrig vil stoppe med at bruge Corpay One, så skal du naturligvis selv kunne vælge. Læs mere her.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

👋 Hvis du savner en feature i Corpay One, hvis du ønsker, at vi gør noget anderledes i vores service, eller hvis du bare generelt har ris eller ros, så vil vi meget gerne høre fra dig på support@corpayone.com eller via chatten nede i højre hjørne af siden.

Opsig abonnement

Hvis du ønsker at opsige din virksomheds abonnement, kan du gøre dette under Indstillinger > Abonnement. På denne side skal du klikke på Annuller abonnement nede i højre hjørne af siden:

Når du har valgt at opsige abonnementet, bedes du give en grund til dette og dernæst klikke på Bekræft i det næste vindue, der åbnes.

• Hvis du ønsker at skifte abonnement, behøver du ikke opsige dit første abonnement. Du kan blot vælge et nyt abonnement fra oversigten ved at klikke på knappen Opgradér / Nedgradér

Slet virksomhedskonto

Hvis du ønsker at slette en virksomhedskonto, kan du gøre dette under Indstillinger > Virksomhed. På denne side skal du klikke på Slet virksomhed nede i højre hjørne af siden:

Dernæst bliver du bedt om at slette alle medarbejdere fra virksomhedskontoen (hvis du ikke allerede har gjort dette).

• Når virksomhedskontoen er slettet, vil du stadigvæk kunne logge ind med samme emailadresse, som du har brugt hidtil. Du vil dog blive bedt om at oprette en ny virksomhedskonto for at kunne fortsætte med at bruge Corpay One.

• Når du sletter en virksomhedskonto, vil kontoens abonnement også automatisk blive opsagt.