Abonnement, indstillinger og medarbejdere
Leverandørstyring
Sådan vælger du dine leverandørers betalingsoplysninger

Denne artikel hjælper dig med at lære, hvordan du sikrer, at en given leverandør altid bliver betalt med de samme betalingsoplysninger.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Corpay One aflæser som udgangspunkt automatisk de betalingsoplysninger, som står skrevet på fakturaer, du tilføjer til Corpay One. Dog kan der være tilfælde, hvor en faktura mangler betalingsoplysninger, eller hvor du af forskellige årsager ønsker at betale leverandøren med andre betalingsoplysninger end de, der er skrevet på fakturaen.

Der kan endda være tilfælde, hvor der er påført flere betalingsoplysninger på fakturaen, og i disse tilfælde kan det være praktisk selv at kunne bestemme, hvilke betalingsoplysninger der skal bruges til betalingen.

Heldigvis kan du selv vælge, hvilke betalingsoplysninger Corpay One fremover skal bruge for at betale en given leverandør. Dét kan du læse mere om nedenfor.

• Standard betalingsoplysninger for leverandører må ikke forveksles med din virksomheds betalingsmetoder. Corpay One trækker beløbet for en betaling fra din virksomheds betalingsmetoder (bankkonto eller betalingskort), men foretager betalingen til leverandørens konto ved hjælp af betalingsoplysningerne skrevet på en faktura

Sådan vælger du standard betalingsoplysninger for en leverandør

1. Gå til menuen Bilagshåndtering > Leverandører i sidemenuen til venstre, og klik på den leverandør, som du ønsker at vælge betalingsoplysninger for:

2. Gå derefter til bunden af leverandørens side, og klik på rullemenuen under Bankinformationer. Her skal du vælge muligheden Kontooverførsel.

3. Indtast herefter de ønskede standard betalingsoplysninger for leverandøren. Bemærk, at du også skal indtaste diverse oplysninger om leverandørens bank her. Klik på Gem for at gå videre.

4. Du vil nu blive bedt om at bekræfte denne ændring af leverandørens oplysninger. Her skal du desuden vælge, om du ønsker, at standard betalingsoplysningerne også skal gælde for allerede eksisterende, ubetalte fakturaer fra leverandøren, eller om de allerede eksisterende fakturaer skal betales med de betalingsoplysninger, som blev aflæst fra dem.

Klik på Godkend for at gemme ændringerne.

Det var dét! Fakturaer fra den pågældende leverandør vil nu blive betalt med de betalingsoplysninger, du har angivet. Med andre ord vil Corpay One altså ignorere de betalingsoplysninger, som står skrevet på fakturaer fra leverandøren.