Forbind Corpay One med Zapier

Udfyld øjeblikkeligt dit CRM, Excel eller Google Sheets med dine bilagsdata fra Corpay One.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

For at kunne integrere med Zapier skal du først have en konto hos Zapier. Klik her for at få en konto hos Zapier.

Ligesom Corpay One, blev Zapier skabt for at maksimere din virksomheds effektivitet ved at udrydde de daglige, manuelle arbejdsopgaver, som æder din tid hver eneste dag. Nu er Corpay One gået sammen med Zapier, så du kan få værdien af begge dele på én gang: opsæt brugerdefinerbare "Zaps" (lidt ligesom workflows i Corpay One) for at sende data fra Corpay One til andre platforme, som din virksomhed bruger - uden manuelt arbejde!

NB: Corpay Ones direkte integrationer med bogføringssystemer som e-conomic, NAV SmartAPI, Dinero, Quickbooks og Xero giver dig de bedst muligheder for at synkronisere financielle data. Du behøver derfor ikke Zapier for at sende data fra Corpay One til disse platforme.

Hvilke Zaps skal jeg sætte op med Corpay One?

Med over 2.000 apps tilgængelige i Zapiers bibliotek og totalt definerbare muligheder for dataudtræk i hver enkel Zap er mulighederne nærmest ubegrænsede. Selvom du kan oprette forbindelse mellem Corpay One og enhver app i Zapiers bibliotek, kommer her nogle af vores foretrukne scenarier, som du kan dække med integrationen:

• Udfyld automatisk data fra Corpay One i et regneark i Google Sheets eller Excel. Dette er særligt værdifuldt for virksomheder, der bruger ældre regnskabssoftware, som ikke integrerer direkte med Corpay One. Du kan så uploade regneark direkte til dit regnskabsprogram uden at skulle indtaste data manuelt.

• Træk leverandørdata ud af Corpay One og send det til dit CRM-system som Pipedrive eller Salesforce.

Hvordan sætter jeg min første Zap op?

Her kan du lære om, hvordan du sætter integrationen mellem Corpay One og Zapier op, og hvordan du opretter en Zap for et typisk scenarie: synkronisering af data mellem Corpay One og et regneark i Google Sheets. Helt konkret ønsker vi at opnå dette:

• Når et bilag tilføjes til Corpay One, skal bilagets data automatisk tilføjes til en række i et specifik regneark i Google Sheets.

Trinene nedenfor forklarer dig, hvordan du sætter denne Zap op i Corpay One. Du kan også sætte Zap'en op direkte fra Zapier ved at klikke Make a Zap fra menuen i venstre side af skærmen og derefter finde Corpay One frem i Zapiers bibliotek. Hvis du vælger denne fremgangsmåde, kan du gå direkte til trin 4 nedenfor.

1. I Corpay One skal du først klikke på Indstillinger > Integrationer i sidemenuen til venstre.

2. Find integrationen til Zapier, og klik på Learn more:

3. Klik nu på Forbind for at starte selve integrationsopsætningen:

4. Hvis du ikke allerede er logget ind i Zapier, vil du blive bedt om at gøre dét nu:

4. Nu bliver du sendt til Zapier for at oprette din Zap. Klik på Make A Zap oppe i venstre hjørne:

5. Under "1. Trigger" skal du vælge Corpay One i feltet Search Apps:

6. Du skal nu vælge en "Trigger Event" i Corpay One fra rullemenuen. I dette eksempel bruger vi “Expense Added", som betyder, at Zap'en bliver aktiveret, hver eneste gang et nyt bilag tilføjes til Corpay One:

7. Klik på Continue, og du vil blive bedt om at bekræfte den virksomhed i Corpay One, du ønsker at bruge, samt at køre en test for at sikre, at Zapier kan tilgå dine data i Corpay One (sidstnævnte trin er dog valgfrit). Derudover vil du blive bedt om at godkende en liste af tilladelser, som Zapier skal bruge for at kunne tilgå dine data i Corpay One. Klik på Yes, Allow i bunden for at fortsætte.

Klik dernæst på Continue i Zapier for at gå videre:

8. Nu vil du blive bedt om at teste funktionaliteten i den valgte trigger (altså når et bilag tilføjes til Corpay One) for at sikre, at Zapier kan forbinde korrekt til Corpay One. Klik på Test trigger for at igangsætte dette:

9. Nu vil du blive bedt om at specificere de handlinger, som du ønsker, at Zap'en skal udgøre, når triggeren bliver aktiveret. I dette eksempel indtaster vi Google Sheets i feltet Search Apps og handlingen "Create Spreadsheet Row". Når du vælger denne handling, bliver du bedt om at logge ind på din Google-konto. Klik på Continue, når du har gjort dét:

10. For hver handling skal du specificere hvilket ark i Google Sheets, som data skal sendes til, og hvilke felter der skal udfyldes. Husk at sørge for, at arket i Google Sheets indeholder de nødvendige kolonneoverskrifter, så dataene kan indlæses korrekt (se denne guide fra Zapier, hvis du er i tvivl). Zapier vil bede dig om at vælge data for hver af de kolonner, der er oprettet i arket (fx beløb, leverandør, forfaldsdato og kategori). Klik på Continue, når du har foretaget et valg i alle rullemenuerne:

11. Du vil nu blive bedt om at teste Zap'en, så du er sikker på, at den virker efter hensigten. Klik på Test & Continue for at gøre dette, og se, hvordan arket automatisk bliver udfyldt med data fra et bilag i Corpay One:

12. Nu hvor Zap'en er færdig, skal du bare klikke på Turn on Zap for at aktivere den, så data fra bilag, der tilføjes til Corpay One i fremtiden, automatisk tilføjes til Google Sheets. Du kan altid slå Zap'en til og fra på Zaps-siden i Zapier:

Igen: dette er er bare ét eksempel på de utallige Zap's, du kan sætte op mellem Corpay One og de andre apps, din virksomhed bruger. Tag et kig på Zapiers hjælpecenter for flere detaljer om, hvordan Zaps fungerer, og hvordan de kan skabe værdi for din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om Zapier og Corpay One:

Hvor kan jeg redigerer mine Zaps?

Du kan håndtere og redigere dine Zaps - herunder aktivere og deaktivere Zaps - via din Zapier-konto.

Hvordan kan jeg afkoble Zapier fra min Corpay One-konto?

Du kan fjerne Corpay One under dine forbundne apps ("Connected apps") i Zapier.

Hvor mange Zapier-konti kan jeg forbinde til min Corpay One-konto?

I øjeblikket understøtter vi, at hver bruger kan sætte én Zapier-integration op. Dette betyder, at hver bruger med adminrettigheder i Corpay One kan konfigurere en Zapier-integration.

Hvad hvis jeg foretager en ændring af et bilag i Corpay One, efter en Zap er blevet afspillet?

Hvis du ønsker at afspille en Zap for at tage højde for en opdatering af et bilag i Corpay One, kan du bruge begivenheden ("trigger") "... updated" i Zapier.