Identitetsverifikation

Her kan du lære, hvordan du holder din Corpay One-konto sikker ved at verificere din identitet.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Vores brugere tiltror os med deres betalinger og virksomhedsoplysninger, og derfor tager vi selvsagt data- og kontosikkerhed meget alvorligt hos Corpay One. Derfor har vi indgået samarbejde med Onfido for at kunne verificere vores brugeres identitet, før de får adgang til størstedelen af Corpay Ones betalingsfeatures. På denne måde kan vi tilbyde næsten øjeblikkelig identitetsverifikation ved at lade vores brugere gå gennem en kort række nemme trin.

💡 Du skal gennemføre identitetsverifikation for at kunne tilføje betalingsmetoder til din virksomhed i Corpay One!

Der er to måde at gennemføre identitetsverifikation: i Corpay Ones web-app og med Corpay One-appen på din smartphone - begge måder igangsættes dog via web-appen. I det følgende vil begge fremgangsmåder blive beskrevet.

Identitetsverifikation i web-appen

Du skal bruge følgende for at kunne gå i gang:

• Et digitalt billede (i filformaterne JPEG eller PNG) af dit ID (pas eller kørekort).

• Et webcam og en mikrofon på din computer.

1. Gå først til Min Profil > Kontoverifikation, og klik på pilen ud for ID-verifikation:

2. Vælg dernæst, hvilken type ID du ønsker at verificere dig med:

3. Du skal nu følge instruktionerne til at uploade billeder af dit ID. Du får mulighed for at fortsætte processen med din smartphone ved at klikke på Fortsæt på telefonen, men du kan nemt fortsætte i web-appen ved at klikke på eller upload foto - ingen scanninger eller fotokopier i bunden af vinduet:

4. Når du er færdig med at uploade dit ID, vil du blive gjort opmærksom på, at det næste trin kræver, at du bliver filmet og optaget. Klik på Fortsæt:

5. Du vil eventuelt blive bedt om at give adgang til dit webcam for at kunne fortsætte.

6. Du bliver nu guidet gennem en proces, hvor dit ansigt vil blive filmet, mens du placerer det inden for det markerede område. Denne optagelse vil bestå af to trin, som du vil blive vejledt i på skærmen.

• Kig over din ene skulder.

• Læs tre tal højt, som vises på skærmen.

Klik på den røde knap for at starte optagelsen, og klik endnu engang for at stoppe optagelsen, når du har udført handlingerne:

7. Når optagelsen er færdig, er du klar til at fortsætte!

NB: Det tager typisk mellem 30 sekunder og 5 minutter, før identitetsverifikationen er helt gennemført, men oftest tager det under 3 minutter. Der vises et grønt flueben i linjen for identitetsverifikation, når processen er gennemført.

Identitetsverifikation med smartphone

Du skal bruge følgende for at kunne gå i gang:

• Et digitalt billede (i filformaterne JPEG eller PNG) af dit ID (pas eller kørekort).

• En smartphone med kamera.

1. Gå først til Min Profil > Kontoverifikation, og klik på pilen ud for ID-verifikation:

2. Vælg dernæst, hvilken type ID du ønsker at verificere dig med:

3. Du skal nu følge instruktionerne til at uploade billeder af dit ID. Klik på Fortsæt på telefonen:

4. Du vil nu se instruktionerne for, hvordan du modtager et sikkert link på din smartphone. Klik på Få tilsendt et sikkert link for at få de tre muligheder:

5. De tre muligheder for at modtage linket på din smartphone er følgende: QR-kode, SMS, eller et link, som du kan indsætte i din mobilbrowser. Vælg den metode, du foretrækker, og du vil blive taget til en Onfido-side på din smartphone:

• Vinduet i web-appen bekræfter, når du har valgt din foretrukne metode og åbnet Onfido på din smartphone:

6. Gennemfør nu trinene beskrevet på din telefon. Disse trin inkluderer:

• Tag et billede af dit ID (pas eller kørekort).

• Tillad adgang til dit smartphonekamera og tag en selfie.

7. Så snart du har gennemført alle trinene på din smartphone, vil dette automatisk blive afspejlet i vinduet, som står åbent i web-appen. Din identitetsverifikation er nu gennemført:

NB: Det tager typisk mellem 30 sekunder og 5 minutter, før identitetsverifikationen er helt gennemført, men oftest tager det under 3 minutter. Der vises et grønt flueben i linjen for identitetsverifikation, når processen er gennemført.