Sådan sammenfletter du leverandører

Optræder dine leverandører flere gange, eller har en af dine leverandører to navne? Læs her, hvordan du sammenfletter leverandører.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Du har måske bemærket, at dine leverandører optræder flere gange med forskellige navngivninger. Dette skyldes enten, at leverandørens navn er stavet forskelligt på de bilag, du modtager, eller at leverandøren opererer under to navne.

Derfor har vi gjort det let at sammenflette flere leverandører til én leverandør. Dette vil konsolidere leverandørens betalingsinformationer og bevarer informationerne, når de synkroniseres over i dit økonomisystem. Desuden vil bilagene, som tidligere lå under den første leverandør, lægge sig under den anden leverandør.

Sådan sammenfletter du leverandører

1. Gå til Bilagshåndtering > Leverandører i menuen til venstre.
2. Vælg den leverandør, du gerne vil sammenflette med en anden leverandør. Klik på de tre prikker til højre for leverandørens navn og vælg Sammenflet leverandør

3. Der åbnes nu et nyt vindue, hvor du skal vælge den leverandør, som du ønsker at sammenflette den valgte leverandør med.

4. Klik Bekræft og sammenflet. Herefter vil alle eksisterende og fremtidige bilag i Corpay One fremgå på den sammenflettede leverandør.

Hvordan påvirker sammenfletningen af en leverandør de eksisterende bilag under denne leverandør, når der synkroniseres med mit økonomisystem?

Afhængigt af indstillingerne i din integration kan sammenfletningen af en leverandør automatisk igangsætte en ny synkronisering til dit økonomisystem af bilag fra den leverandør. Hvis ikke, så registreres fremtidige begivenheder for bilaget (som fx betaling) på den nye sammenflettede leverandør.