Abonnement, indstillinger og medarbejdere
Andre kontoindstillinger
Revisionsspor, medarbejdernotifikationer og Corpay One-opdateringer
Revisionsspor, medarbejdernotifikationer og Corpay One-opdateringer

Her får du overbliket over tre features i Corpay One designet til at give dig fuld compliance og fuldt overblik over din virksomhed.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Med alle de vigtige opgaver, som Corpay One hjælper din virksomhed med, er det uvurderligt at kunne se, hvilken medarbejdere der gør hvad, og hvornår de gør det. Det er også brugbart at have en oversigt over, hvilke medarbejdere har nævnt dig i samtaler på bilag i Corpay One, og hvilke nye opdateringer og ændringer der er kommet i Corpay One. Her er et overblik over disse features, som alle Corpay One-brugere har adgang til uanset abonnement.

• NB: Du kan se Revisionssporet, medarbejdernotifikationer og Corpay One-opdateringer uanset, hvilken rolle du har i Corpay One. Dog kan kun administratorer og kontoejere se det fulde overblik over alle medarbejderes aktiviteter på kontoen i Revisionssporet.

Revisionsspor

Revisionssporet giver dig overblik over alle dine og dine medarbejderes aktiviteter på virksomhedskontoen i Corpay One i realtid. Disse aktiviteter er noteret i kronologisk rækkefølge og dækker alt fra betalinger og redigering af bilagsdetaljer til ændring af kontoindstillinger og integrationer. Denne oversigt er både værdifuld for virksomhedens interne administration og aktivitetsoverblik og for compliance-relaterede forespørgsler og tvivlsspørgsmål.

Klik på den lille klokke i højre hjørne af skærmen, for at åbne Revisionssporet. Der åbnes nu som en sidemenu i højre side af skærmen:

Notifikationer

Når du klikker på klokken og dernæst på @-TAGS, vil du ud over fanerne Advarsler og Revisionsspor kunne se fanen @-TAGS. Her kan du finde et overblik over alle de tilfælde, hvor en medarbejder har nævnt dig med @ i fanen Chat på et bilag i Corpay one. Når du klikker på en notifikation, kommer du direkte til det bilag, hvor du blev nævnt:

NB: Hvis du ikke er online, når en medarbejder nævner dig med @, bliver du notificeret per email (hvis du har emailnotifikationen for dette slået til under dine notifikationsindstillinger).

Corpay One-opdateringer

Sidst men ikke mindst har du en nem måde at følge med i opdateringer i Corpay One. I dette område kan du læse om nye features og andre nyheder - vi arbejder jo hele tiden på at forbedre og udvikle Corpay One med udgangspunkt i vores brugeres feedback og ønsker.

Bare klik på dit navn nede i venstre hjørne, og klik dernæst på Seneste features for at se de seneste opdateringer: