Sådan skifter du mellem Live- og Demo-visning

Du kan nemt prøve Corpay Ones features af uden begrænsninger ved at bruge Demo-visning. Læs mere i denne artikel.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Når du første gang logger ind på din Corpay One-konto, kan det virke overvældende med alle de funktionaliteter, der er. Derfor giver vi dig mulighed for at bruge Demoknappen til at starte Demo-visning.

I Demo-visning får du adgang til en demokonto, hvor du kan udføre (stort set) alle de samme handlinger, som du kan på en normal Corpay One-konto. Du kan derfor nu afprøve alle funktionaliteter, før du skal bruge dem - helt risikofrit.

I Demo-visning kan du foretage følgende handlinger:

• Tilføje bilag

• Tilføje leverandører (både manuelt og ved import)

• Oprette og bruge workflow-regler

• Tilføje medarbejdere

• Tilføje lister, afdelinger og andre brugerdefinerede lister

• Ændre i kontoindstillinger for at afprøve den fulde funktionalitet

• Opsætte en ERP-integration

Sådan slår du Demo-visning til

For at skifte imellem Live-visning og Demo-visning skal du klikke på menuen nederst til venstre og her skifte fra Live til Demo:

Hvordan kan du se, om Demo-visning er slået til?

Når du befinder dig i Demo-visning, vil det gule banner i toppen af skærmen gøre det klart for dig, at du bruger en demokonto, og at intet du foretager dig vil have konsekvenser for dine rigtige bilag og data.

💡 Værd at vide!

• Alle bilag tilføjet, mens du befinder dig i Demo-visning vil ikke blive analyseret af Corpay One. I stedet vil Corpay One vise et testbilag med tilfældigt generet information.

• Eksisterende medarbejdere på din Corpay One-konto, der også bruger Demo-visning, vil være oprettet på samme demokonto.

• Alle medarbejdere der bruger demokontoen, vil automatisk blive oprettet som administratorer. På denne måde kan alle medarbejdere afprøve alle funktioner i Corpay One.

Tag en tur på din Corpay One demokonto, og bliv superbruger - og skift tilbage, når du har lært det du, du satte dig for at finde ud af! 🤓