Forbind Corpay One med Billy

Lær hvordan du forbinder Corpay One med Billy, så dine data automatisk bliver synkroniseret fra Corpay One til Billy.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvad gør Corpay Ones integration til Billy?

Fakturaer og kreditnotaer

• Fakturaer og kreditnotaer tilføjet til Corpay One synkroniseres automatisk til din Billy-aftale som regninger under Udgifter > Regninger i indbakken.

• Når fakturaer og kreditnotaer betales/markeres som håndteret, så opdateres den tilhørende postering til "Betalt" og bogføres automatisk.

• FRIVILLIGT: Når fakturaer og kreditnotaer bliver godkendt i Corpay One, så bliver den tilhørende postering i Billy automatisk bogført.

Kvitteringer

• Kvitteringer tilføjet til Corpay One synkroniseres automatisk til din Billy-aftale som regninger under Udgifter > Regninger i indbakken.

• Kvitteringer bliver automatisk bogført i Billy, når de godkendes i Corpay One. Hvis der ikke kræves godkendelse af kvitteringer i Corpay One, bogføres kvitteringer automatisk med det samme, de tilføjes til Corpay One.

• Når du foretager ændringer af en kvittering i Corpay One, bliver den ført tilbage i Billy, rettet og dernæst bogført automatisk igen.

Kontoplan

Noter

• Når du tilføjer en note til et bilag i Corpay One, så tilføjes denne note automatisk til posteringens beskrivelse.

Hvad skal jeg gøre, før jeg sætter integrationen op?

• Opret en API-nøgle under Indstillinger > Adgangsnøgler i Billy (fx kaldet "Corpay One").

• Sæt flueben i Tillad betalinger på denne konto på alle de konti i Billy, som du ønsker at bruge som betalingskonti for betalinger synkroniseret fra Corpay One (gælder både betalinger af fakturaer og kvitteringer).

• Sørg for, at du har et Premium-abonnement hos Billy, da integrationer kun er understøttet i dette abonnement.

Hvordan sætter jeg integrationen op til Billy?

1. Gå først til Indstillinger > Integrationer > Billy i Corpay One, og klik på Lær mere > Forbind for at åbne integrationsopsætningen:

2. Integrationsopsætningen åbnes nu i et nyt vindue. Klik på Forbind endnu en gang for at fortsætte:

• Hvis du ønsker at redigere integrationen på et senere tidspunkt, skal du ligeledes tilgå den her.

3. Indtast nu din API-nøgle fra Billy. Denne nøgle skal du selv oprette under Indstillinger > Adgangsnøgler i Billy. Klik på Næste, når du har indtastet API-nøglen:

4. Du skal nu vælge en analyse-/fejlkonto til bilag, som automatisk vælges for bilag, hvis du ikke vælger nogen kategori i Corpay One, eller hvis Corpay One ikke kan matche kategorien med en konto i Billy.

Når du har valgt kontoen i rullemenuen, skal du desuden klikke på skyderknappen ud for Importér kategorier for at importere din kontoplan fra Billy til Corpay One. Klik på Næste for at fortsætte:

BEMÆRK: Det anbefales, at du kun importerer kontoplanen første gang, du opsætter integrationen, da du ellers vil overskrive eksisterende kontering i Corpay One!

5. I dette trin skal du forbinde dine betalingsmetoder i Corpay One med de betalingskonti i Billy, som du ønsker at bogføre betalinger på. Der vil vises en rullemenu for alle dine betalingsmetoder i Corpay One. Du skal vælge den ønskede betalingskonto i hver rullemenu.

Bemærk: I rullemenuerne vises der kun de konti, hvor der er sat flueben i boksen Tillad betalinger på denne konto under kontoens indstillinger.

6. Du skal nu vælge en standardbetalingskonto, som automatisk vælges for bilag, hvor der ikke er valgt nogen betalingsmetode, eller hvor der ikke kan findes en gyldig betalingsmetode. Vælg den ønskede betalingskonto fra rullemenuen, og klik på Næste for at fortsætte.

7. Til slut skal du vælge, om du ønsker, at bilag automatisk skal bogføres i Billy, når de godkendes i Corpay One. Hvis du ikke vælger denne indstilling til, så vil fakturaer og kreditnotaer først blive bogført i Billy, når de er blevet godkendt og betalt/håndteret i Corpay One. Klik på Gem for at gemme integrationsopsætningen.

Det var dét! Integrationen er nu aktiv for din virksomhed og vil automatisk synkronisere data mellem Corpay One og Billy.

FAQ

Hvordan vælger jeg betalingskonti for kvitteringer?

Der importeres automatisk en brugerdefineret liste med navnet "Bank accounts" til Corpay One med alle de konti i Billy, hvor du har sat flueben i boksen Tillad betalinger på denne konto under kontoens indstillinger. Du vil kunne vælge blandt disse konti, når du vælger betalingsmetoder for dine kvitteringer i Corpay One.

Kan jeg bruge afdelinger og projekter med Billy?

Nej, afdelinger og projekter understøttes ikke i Billy.