Kom godt i gang med Corpay One
Sådan opsættes Corpay One-integration med Microsoft Dynamics 365 Business Central via Microsoft App Store
Sådan opsættes Corpay One-integration med Microsoft Dynamics 365 Business Central via Microsoft App Store
A
Skrevet af Amy Norton
Opdateret over en uge siden

Corpay One integrerer problemfrit med Microsoft Business Dynamics 365 Central, så så du får en strømlinet, digital måde at håndtere dine leverandørfakturaer og andre udgifter på. I denne vejledning bliver guidet gennem trinnene til opsætning af denne integration gennem Microsoft App Source Store.

Trin 1: Få adgang til Microsoft App Source

Åbn din webbrowser og gå til Microsoft AppSource på hier

Brug søgefeltet øverst på siden og indtast 'Corpay One’.

Klik på Corpay One-appen i søgeresultaterne.

Trin 2: Installer Corpay One

På Corpay One App-siden skal du klikke på knappen 'Hent nu'.

Du bliver bedt om at logge ind med din Microsoft-konto. Log ind med den konto, der har administrativ adgang til din Dynamics 365 Business Central-konto.

Efter at have logget ind skal du klikke på knappen, 'Fortsæt', for at fortsætte med installationen.

Trin 3: Konfigurer Corpay One

Når Corpay One er installeret i Business Central, åbner du din Corpay One-applikation.

Under fanen "Integrationer" skal du vælge "Konfigurér" integration.

Følg instruktionerne i pop op-vinduet for at fuldføre installationen og opsætningen af integrationen.

Corpay One vil derefter automatisk synkronisere med Dynamics 365 Business Central - dette kan tage et par minutter.

Når synkroniseringen er fuldført, er din Business Central og Corpay One nu forbundet, og du kan begynde at håndtere dine fakturahåndtering- og betaling via Corpay One.

Tillykke! Du har succesfuldt integreret Corpay One med din Microsoft Business Central ERP. Du er nu klar til at optimere og automatisere din virksomheds udgiftshåndtering og betalingsprocesser.