Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerØkonomisystemer, integrationer og bogføring
Business Central: Sådan opsættes Corpay One-integrationen direkte via Microsoft Dynamics 365 Business Central
Business Central: Sådan opsættes Corpay One-integrationen direkte via Microsoft Dynamics 365 Business Central
A
Skrevet af Amy Norton
Opdateret i går

Bemærk: Corpay One - Microsoft Dynamics Business Central-integrationen kan konfigureres med Business Centrals standard opsætningsmodel. Enhver tilpasning af opsætningen af din Business Central ERP, f.eks. tilpassede regnskabspræferencer eller kolonner i hovedbøger, konti eller linjeposter, er muligvis ikke kompatibel med vores nuværende integration.

Denne artikel beskriver, hvordan du opsætter og bruger Corpay Ones integration til Business Central regnskabssoftware.

Vi har indgået et partnerskab med Business Central, for at kunne tilbyde kunderne en nem måde at synkronisere deres Corpay One-opgaver med resten af deres finansielle poster.

Hvad gør Business Central-integrationen?
Corpay One's integration med Business Central synkroniserer automatisk godkendte fakturaer og betalinger fra Corpay One til Business Central.

• Når en regning godkendes via din Corpay One-konto, opretter integrationen automatisk en leverandøromkostningspost i din Business Central-konto under den pågældende leverandør. Hvis leverandøren ikke allerede er på din leverandørliste i Business Central, vil Corpay One automatisk oprette den for dig.

• Når den godkendte regning betales via Corpay One, opretter integrationen automatisk en leverandørbetalingspost i din Business Central-konto under den pågældende leverandør.

Hvilke data kan jeg synkronisere mellem Corpay One og Business Central?

Her er, hvordan data synkroniseres mellem Corpay One og Business Central (pilene i midterste kolonne viser, hvilke retninger dataene flyder):

Trin 1: Naviger til Udvidelsesadministration

• Åbn din Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP.

• Brug søgefeltet øverst til højre på siden og indtast 'Markedsplads for udvidelse'.

• Brug søgefeltet øverst i vinduet for Udvidelsesmarkedet og indtast 'Corpay One’.

• Klik på Corpay One-appen i søgeresultaterne.

Trin 2: Installer Corpay One

• På Corpay One-udvidelsessiden skal du klikke på knappen, 'Hent nu'.

• Du vil blive bedt om at bekræfte installationen. Klik på 'Installer' for at fortsætte.

• Vent på, at installationsprocessen er fuldført, det tager ikke lang tid.

Bemærk:

Inden du sætter integrationen op med Corpay One, skal du sikre dig, at brugerpræferencerne er konfigureret i Business Central. Derudover skal du være opmærksom på, at den person, der konfigurerer integrationen i Corpay One, skal have haft adgang til virksomheden i Business Central. Dette tillader os at downloade brugerpræferencerne under konfigurationsopsætningen.

Trin 3: Konfigurér Corpay One

• Når Corpay One er installeret i Microsoft Dynamics 365 Business Central, skal du gå til Corpay One.

• Her skal du klikke på “Indstillinger”, som du finder i venstre side af interfacet, hvor du skal vælge “Integrationer", og så klikke på "Konfigurér" integration.

• Følg instruktionerne i pop op-vinduet for at fuldføre installationen og opsætningen af integrationen.

• Corpay One vil derefter automatisk synkronisere med Business Central - dette kan tage et par minutter.

Når synkroniseringen er fuldført, er din Business Central og Corpay One nu forbundet, og du kan begynde at håndtere dine fakturahåndtering- og betaling via Corpay One.

Tillykke! Du har succesfuldt integreret Corpay One med din Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du er nu klar til at optimere og automatisere din virksomheds udgiftshåndtering og betalingsprocesser.