Kom godt i gang med Corpay One
Sådan opsættes Corpay One-integrationen direkte via Microsoft Dynamics 365 Business Central
Sådan opsættes Corpay One-integrationen direkte via Microsoft Dynamics 365 Business Central
A
Skrevet af Amy Norton
Opdateret over en uge siden

Trin 1: Naviger til Udvidelsesadministration

• Åbn din Microsoft Dynamics 365 Business Central-software.

• Brug søgefeltet øverst til højre på siden og indtast 'Markedsplads for udvidelse'.

• Brug søgefeltet øverst i vinduet for Udvidelsesmarkedet og indtast 'Corpay One’.

• Klik på Corpay One-appen i søgeresultaterne.

Trin 2: Installer Corpay One

• På Corpay One-udvidelsessiden skal du klikke på knappen, 'Hent nu'.

• Du vil blive bedt om at bekræfte installationen. Klik på 'Installer' for at fortsætte.

• Vent på, at installationsprocessen er fuldført, det tager ikke lang tid.

Trin 3: Konfigurér Corpay One

• Når Corpay One er installeret i Microsoft Dynamics 365 Business Central, skal du gå til Corpay One.

• Her skal du klikke på “Indstillinger”, som du finder i venstre side af interfacet, hvor du skal vælge “Integrationer", og så klikke på "Konfigurér" integration.

• Følg instruktionerne i pop op-vinduet for at fuldføre installationen og opsætningen af integrationen.

• Corpay One vil derefter automatisk synkronisere med Business Central - dette kan tage et par minutter.

Når synkroniseringen er fuldført, er din Business Central og Corpay One nu forbundet, og du kan begynde at håndtere dine fakturahåndtering- og betaling via Corpay One.

Tillykke! Du har succesfuldt integreret Corpay One med din Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du er nu klar til at optimere og automatisere din virksomheds udgiftshåndtering og betalingsprocesser.