Sikkerheden bag Corpay One
Avanceret indstilling: Kræv 2FA for medarbejdere

I denne artikel kan du lære hvordan du kræver at dine tilknyttede medarbejdere skal bruge 2FA til at logge ind med.

Frederik Riis avatar
Skrevet af Frederik Riis
Opdateret over en uge siden

Indstillingens funktionaliteter

Med funktionen "Kræv 2FA for medarbejdere" har du, som Ejer-rolle på en virksomhed, mulighed for at forlange af dine tilknyttede brugere, at de skal benytte 2FA ved Corpay One-login.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du aktiverer dette for din virksomhed, så vil alle brugere være tvunget til at bruge 2FA ved login og kan ikke tilgå applikationen igen, før de har opsat det for deres individuelle brugere.

Derudover vil 2FA-login blive krævet på alle de virksomheder, som en bruger er tilknyttet. Så hvis du slår dette til for dine medarbejdere, så vil det også træde i kraft på tværs af de andre virksomheder de måtte være tilknyttet hver især.

Hvis du ønsker at læse mere omkring 2FA, kan du læse vores artikel på emnet her, samt vores artikel om hvordan du aktiverer det på din egen bruger her.

Hvordan aktiverer jeg det for min virksomheds medarbejdere?

Som Ejer-rolle på din virksomhed, skal du navigere til fanen Indstillinger og vælge under-fanen Udvidet.

Her vil du under fane-bladet, Generelt, kunne aktivere indstillingen for din virksomhed og dermed dine tilknyttede medarbejdere.

Derefter vil 2FA være påkrævet for dine tilknyttede medarbejdere, og de vil blive bedt om at opsætte og aktivere det næste gang de forsøger at logge ind i Corpay.