Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerØkonomisystemer, integrationer og bogføring
Microsoft Dynamics Business Central: Guide til opdatering af Business Central-integration
Microsoft Dynamics Business Central: Guide til opdatering af Business Central-integration
T
Skrevet af Titi Afolabi
Opdateret over en uge siden

Bemærk venligst: Integrationen mellem Corpay One og Microsoft Dynamics Business Central er konfigurerbar med den standardmodel for opsætning, der findes i Business Central. Vær opmærksom på, at eventuelle tilpasninger af opsætningen af din Business Central ERP, f.eks. tilpassede regnskabspræferencer eller kolonner i hovedbøger, konti eller linjeposter, muligvis ikke er kompatible med vores nuværende integration.

Introduktion

Denne artikel giver vejledning om opdatering af din Microsoft Dynamics Business Central integration med Corpay One efter forbedringer eller nye funktioner, der er introduceret.

Bemærk venligst: Opdateringer af Microsoft Dynamics Business Central skal installeres af ERP-administratoren i din organisation.

1. Opdater ansøgningen i Business Central Admin Center.

• Hvis påkrævet: Du vil modtage en e-mail fra Corpay One Support, der angiver, om dette trin er nødvendigt.

• Handlinger:

1. Log ind på din Microsoft Dynamics Business Central ERP. Naviger til Admin Center inden for din Business Central.

2. Naviger til sektionen 'App Management'.

3. Find din "Corpay One Integrationer" udvidelse.

4. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre opdateringen.

2. Rekonfigurer Integrationen i Corpay One:

• Hvis Påkrævet: Instruktioner vil blive sendt via e-mail, hvis rekonfiguration er nødvendig.

• Handlinger:

1. Log ind på din Corpay One konto.

2. Gå til dine integrationsindstillinger.

3. Følg de medfølgende instruktioner i denne artikel for at rekonfigurere Business Central integrationen.

3. Begge Opdateringer krævet:

• Hvis påkrævet: I nogle tilfælde kan både en applikationsopdatering og en rekonfigurering være nødvendig. Vejledning vil blive sendt via e-mail.

• Handlinger: Fuldfør begge sæt instruktioner, der er beskrevet her ovenfor.

Video: en trinvis vejledning til opdatering af din integration.

Vigtige bemærkninger:

• Kommunikation: Vent altid på instruktioner fra Corpay One supportteamet, før du iværksætter opdateringer. ​

• Support: Hvis du støder på problemer eller har spørgsmål, kontakt support@corpayone.com for hjælp.

Konklusion: At være opdateret sikrer optimal ydeevne og adgang til nye funktioner. Følg disse trin omhyggeligt og kontakt vores supportteam, når det er nødvendigt, for en problemfri opdateringsoplevelse.