Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerØkonomisystemer, integrationer og bogføring
Business Central: Sådan synkroniseres matchede fakturaer til kreditnotaer
Business Central: Sådan synkroniseres matchede fakturaer til kreditnotaer
T
Skrevet af Titi Afolabi
Opdateret over en uge siden

Lær hvordan du synkroniserer matchede fakturaer med kreditnotaer i Business Central. Denne vejledning giver trin-for-trin instruktioner for at sikre, at dine kreditnotaer anvendes korrekt på fakturaerne.

1. Under integrationer bliver dine fakturaer og kreditnotaer enten kortlagt til en finanskladde eller en købsfaktura

2. I Corpay One skal du oprette dine fakturaer og kreditnotaer og synkronisere dem med Business Central. Vælg en kategori på både fakturaen og kreditnotaen.

3. Godkend fakturaen i Corpay One.
    Når den er godkendt og synkroniseret, bogfør herefter fakturaen i Business Central.

4. Efter fakturaen er bogført i Business Central, skal du vende tilbage til Corpay One og udligne fakturaen med kreditnotaerne. Du kan finde fanen "Udlign kreditnota" ved at klikke på "..." fanen ved siden af betalingsmetode-fanen.

5. Godkend kreditnoterne, og lad dem synkronisere til Business Central. Du vil bemærke, at fakturadetaljerne er anvendt på kreditnotaen i Business Central.

6. Efter kreditnotaerne er bogført i Business Central, vil du bemærke, at både kreditnotaerne og fakturaerne automatisk bliver lukket. Du kan bekræfte dette i leverandørposter i Business Central.

7. Er dit kreditnota mindre end fakturabeløbet? Ingen bekymringer! Følg trinene ovenfor og behandl betalingen med din foretrukne betalingsmetode. Transaktionen vil synkronisere og blive afsluttet korrekt i Business Central.

Tak fordi du holder dig opdateret med vores seneste funktion!
Hvis du har brug for yderligere support eller assistance, er du velkommen til at kontakte os på support@corpayone.com.