Det med småt
Corpay One helt generelt
Hvordan kan jeg kontakte Corpay One?

Brug vores supportchat på mobil og web, eller send en email til support@corpayone.com.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål blandt vores hjælpeartikler her på siden, kan du komme i kontakt med os på andre måder:

1. Send en email til vores support på support@corpayone.com, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

2. Skriv til os gennem vores supportchat (under HJÆLP i iOS- eller Android-app'en og nede i højre hjørne på web-app'en). Vi svarer så hurtigt, vi kan!

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi lægger gerne øre til både ris og ros!