Sådan opretter du flere virksomheder

Du kan nemt oprette flere virksomheder. Se her, hvordan du gør.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden
  1. Start med at klikke på dit navn under dit profilbillede oppe i venstre hjørne af skærmen. Dette vil åbne kontoskifteren, hvor du både kan oprette nye virksomhedskonti og skifte mellem eksisterende virksomhedskonti.

2. Klik på Tilføj virksomhedskonto.

3. Nu skal du indtaste din virksomheds CVR-nummer og det navn, som du ønsker for virksomhedskontoen. Klik på Næste for at gå videre.

4. Du skal nu vælge en Send & Scan-adresse for din nye virksomheds læs mere om Send & Scan her). Corpay One giver dig automatisk et forslag baseret på virksomhedens navn, men du kan også selv indtaste et præfix i tekstboksen, hvis du ønsker en anden Send & Scan-adresse. Klik på Næste for at gå videre.

Den nye virksomhedskonto er nu oprettet og klar til brug. Du kan til hver en tid skifte mellem dine virksomhedskonti eller oprettet nye virksomhedskonti ved at bruge kontoskifteren (klik på dit navn under dit profilbillede oppe i venstre hjørne af skærmen).