Hvad er Send & Scan

Læs mere om Send & Scan og om, hvordan du bruger den til automatisk at modtage din virksomheds bilag direkte i Corpay One.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

En Send & Scan-adresse er en unik emailadresse, som du, dine medarbejdere og dine leverandører kan bruge til at indsende fakturaer, kvitteringer og kreditnotaer til din virksomheds konto i Corpay One.

Når der sendes en email med en vedhæftet fil i et gyldigt filformat (PDF, JPG og PNG) til din Send & Scan-adresse, vil Corpay One automatisk behandle denne fil på samme vis, som hvis du havde uploadet den direkte i Corpay One.

Din virksomhed har faktisk to Send & Scan-adresser: én til fakturaer og kreditnotaer ([dinvirksomhedsnavn]@bills.corpayone.com) og én til kvitteringer ([dinvirksomhedsnavn@corpayone.com). Præfikset, altså dét der står før @, er det samme for begge adresser. 

Du kan se din virksomheds Send & Scan-adresse ved at gå til Indstillinger > Send & Scan. Hvis du ønsker det, kan du vælge en emailadresse, som emails modtaget på din Send & Scan-adresse skal videresendes til.

Hvornår bliver et billede i en email ikke behandlet?

Vi har implementeret en række restriktioner for at sikre, at email-signature i emails afsendt af dig, dine medarbejdere eller dine leverandører ikke bliver behandlet som bilag:

  1. Hvis et billede (JPG eller PNG) er mindre end 70kb og indlejret direkte i en emails tekst, så vil det ikke blive behandlet. Sådan et billede skal være vedhæftet til emailen for at kunne blive behandlet.

  2. Hvis en billedvedhæftning (JPG eller PNG) er mindre end 120 pixels i sin mindste dimension og mindre end 5kb i størrelse, så vil den ikke blive behandlet. Du vil dog stadigvæk kunne se vedhæftninger i denne kategori i Email-fanen under Bilagshåndtering.

Hvad hvis et bilag er indlejret i selve emailen?

Så tag et kig på denne artikel, som forklarer mere om, hvordan du håndterer emails sendt til Corpay One.

Besvarede dette dit spørgsmål?