Abonnement, indstillinger og medarbejdere
Medarbejdere og afdelinger
Sådan vælger du en primær afdeling for en medarbejder

Her kan du lære, hvordan du vælger en primær afdeling for en medarbejder, så den automatisk vælges for bilag tilføjet af den medarbejder.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvad er en primær afdeling?

Hvis der er valgt en primær afdeling for en medarbejder, vil denne afdeling automatisk blive vist på bilag tilføjet af medarbejderen.

• Det er ikke obligatorisk at vælge en primær afdeling for en medarbejder, så hvis en medarbejder uden en primær afdeling tilføjer et bilag, kan der nemt vælges en afdeling for bilaget efterfølgende i afdelingsfeltet på bilaget:

Hvordan vælger jeg en primær afdeling?

Gå til Indstillinger > Medarbejdere og klik på den medarbejder, du ønsker at vælge en primær afdeling for. Du kan nu vælge en primær afdeling for den pågældende medarbejder:

Du kan vælge blandt afdelinger, som allerede er oprettet på virksomhedskontoen (hvis der ikke er oprettet nogen afdelinger på virksomhedskontoen, vil muligheden for at vælge en primær afdeling ikke være synlig). Hvis du bruger afdelinger i din virksomheds regnskabssystem, kan du importere dem til Corpay One og vælge blandt dem her. Ellers kan du manuelt oprette alle ønskede afdelinger under Indstillinger > Lister > Afdelinger, før du vælger den primære afdeling for en medarbejder.

• Du kan også bruge virksomhedens workflow til automatisk at vælge afdelinger for dine bilag. Læs mere om, hvordan du sætter workflows op her