Økonomisystemer, integrationer og bogføring
e-conomic
e-conomic: Import af projekter og omkostningsnumre

Du kan nemt importere projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, når du forbinder Corpay One med e-conomic.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Sådan importerer du projekter og omkostningsnumre

For at importere dine projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, skal du bare sørge for, at der er sat flueben i følgende boks i opsætningen af Corpay Ones integration til e-conomic:

Herefter skal du naturligvis klikke på knappen Gem i bunden af siden for at gemme dit valg.

Du kan tilgå integrationsopsætningen ved at klikke på Indstillinger > Integrationer i sidemenuen, og herefter vælge e-conomic > Forbind.

Sådan bogfører du med projekter og omkostningsnumre

Når du har importeret projekter og omkostningsnumre fra e-conomic, vil der vises to rullemenuer på dine bilag - én for projekter og én for omkostningsnumre:

Rullemenuerne fungerer på samme måde som rullemenuerne for kategorier og afdelinger, så du skal bare vælge det ønskede projekt og omkostningsnummer for et bilag her.

Bemærk!

• Du kan kun importere åbne projekter og omkostningsnumre fra e-conomic.

• Projekter og omkostningstyper opdateres automatisk i Corpay One inden for en time, når de ændres i e-conomic.

Videre læsning

Hvordan forbinder jeg Corpay One med e-conomic? Dét kan du lære her.