Hurtigguides
På computer
Sådan forbinder du din bankkonto til Corpay One

Du kan opkoble din virksomheds bankkonto, så du kan betale fakturaer nemt og sikkert gennem Corpay One.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

1. Gå til Bilagshåndtering > Betalingsmetoder, og klik på knappen Tilføj betalingsmetode:

2. Vælg Bank:

3. Vælg din virksomheds bank fra listen eller ved at bruge søgefeltet:

4. Indtast bankkontoens ønskede navn og dens registrerings- og kontonummer, og klik dernæst på Forbind:

Alt efter, hvilken bank du bruger, ser resten af processen lidt forskellig ud. Vi sender en email til dig med flere detaljer om, hvordan du færdiggør opkoblingen af din bankkonto. Alternativt kan du læse de to guides nedenfor.

De næste skridt...

1. Færdiggør opkobling

Læs om, hvordan du færdiggør opkoblingen af din virksomheds bankkonto her.

• ❗ Denne del af processen kan variere fra bank til bank, og Corpay One har derfor ingen direkte indflydelse på behandlingstiden. Hvis du synes, at det tager for lang tid, så tag fat i os på support@corpayone.com, og så skal vi nok hjælpe, hvor vi kan hjælpe ❗

2. Aktivér bankkonto

Hvis du allerede har gennemført opkoblingen, så kig her for at finde ud af, hvordan du aktiverer bankkontoen, så den kan tages i brug.