Betalinger
Betalingsmetoder
Banker understøttet i Corpay One

Hvis din virksomhed har konto i en af disse banker, kan du tilføje den som betalingsmetode i Corpay One.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Corpay One understøtter betalinger via stort set alle danske banker, som du kan se nedenfor. Her kan du også kort se, hvordan opkoblingen af din virksomheds bankkonto foregår alt efter, hvilken bank virksomheden har:

Danske Bank

Opkobling sker via en tredjemandsfuldmagt (uden administrationsrettigheder) indgået mellem din virksomhed og Corpay One, hvor din virksomhed giver Corpay One en begrænset, teknisk adgang til at igangsætte betalinger fra din virksomheds bankkonto. Du vil modtage de nødvendige dokumenter og flere oplysninger på email, efter du har indtastet kontooplysningerne i Corpay One.

• Hvis du vil se fuldmagten, før du opkobler din bankkonto i Corpay One, kan du se den her (åbner i Google Drive).

Nordea

Opkobling sker via Corporate Access Lite, som er en slags fuldmagt indgået mellem dig og Corpay One, hvor din virksomhed bliver tilføjet som tilknyttet part på Corpay Ones Nordea-aftale (hvis din virksomhed allerede har en fuld Corporate Access-aftale, skal du stadigvæk oprette en Corporate Access Lite-aftale). Du vil modtage flere oplysninger på email, efter du har indtastet kontooplysningerne i Corpay One for at igangsætte processen.

• Du kan læse mere om at forbinde Corpay One til din Nordea-konto via Corporate Access Lite på Nordeas hjemmeside her, hvor du også kan bestille opkoblingen med det samme.

Andre danske banker

Opkobling sker via Bank Connect, som er de danske bankdatacentralers fælles API-løsning, og kræver, at din virksomhed opretter en Bank Connect-aftale i banken, som Corpay One kan bruge til at etablere forbindelse til bankkontoen. Efter du har indtastet virksomhedens kontooplysninger i Corpay One, vil du modtage en email med en fyldestgørende vejledning til, hvad du skal gøre herfra.

• I denne artikel kan du finde flere oplysninger om de krav, Bank Connect-aftalen skal overholde. Du er velkommen til at dele artiklen med din bankrådgiver for at sikre, at aftalen bliver oprettet, så den kan fungere korrekt med Corpay One.

Læs videre

Hvordan tilføjer jeg en bankkonto i Corpay One? Dét kan du lære her.

Hvordan aktiverer jeg min bankkonto? Find svaret her.