Sådan tilføjer du en betalingsmetode

Corpay One understøtter betalinger via bankkonto og via betalingskort, og du kan nemt tilføje flere betalingsmetoder. Læs her hvordan.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Denne artikel omhandler betalingsmetoder, som bruges til at gennemføre betalinger i Corpay One. Hvis du ønsker at lære mere om betalingsmetoder, som udelukkende skal vælges for kvitteringer - det vil sige betalingsmetoder, som ikke reelt skal bruges til at gennemføre betalinger via Corpay One - kan du læse mere i denne artikel.

Corpay One understøtter betalinger af fakturaer med to typer betalingsmetoder: bankkonto og betalingskort.

1. Gå først til Bilagshåndtering > Betalingsmetoder, og klik på knappen Tilføj betalingsmetode:

2. Du skal nu vælge, om du ønsker at tilføje en bankkonto eller et betalingskort som betalingsmetode:

Processen herefter ser forskellig ud alt efter, hvilken type betalingsmetode du vælger.

Bankkonto

1. Vælg først din virksomheds bank fra listen (brug eventuelt søgefeltet i toppen for hurtigt at finde din bank):

2. Herefter skal du indtaste dine kontooplysninger og et navn, som du ønsker for kontoen. Slut af med at klikke på Forbind:

Processen herfra ser forskellig ud alt efter, i hvilken bank din virksomhed har bankkonto, og typen af opkobling af bankkonto varierer ligeledes. Denne artikel beskriver de forskellige former for opkobling af bankkonto.

Når din virksomheds bankkonto er opkoblet og aktiveret i Corpay One, vil den fremover automatisk blive valgt som betalingsmetode for kommende fakturaer. Hvis du ønsker at vælge bankkontoen som betalingsmetode for allerede tilføjede, ubetalte fakturaer, skal du manuelt vælge dette på den enkelte faktura.

Betalingskort

Indtast dine betalingskortoplysninger i de pågældende felter i vinduet, og klik på Tilføj kort for at gemme valget:

• Du har desuden mulighed for at vælge, om betalingskortet udelukkende skal kunne vælges som betalingsmetode for fakturaer af dig, eller om andre medarbejdere også kan bruge betalingskortet, ved at sætte flueben i boksen Kun jeg kan bruge dette betalingskort.

Bemærk venligst, at når du overskrider betalinger for samlet set 10.000 kr. via betalingskort, vil Corpay Ones betalingsindløser Stripe pålægge et gebyr til alle betalinger foretaget med betalingskort. Gebyret består af et fast gebyr + en procentdel af det samlede betalingsbeløb og vil blive betalt automatisk via din virksomheds Corpay One-konto. Gebyrsatserne ser således ud:

• 1.4% + 1.80kr for Europæiske betalingskort

• 2.5% + 1.80kr for UK betalingskort

• 2.9% + 1.80kr for internationale kort