Sådan udpeger du en standardgodkender

Lær, hvordan du vælger én medarbejder som standardgodkender for alle bilag (hvis intet workflow aktiveres).

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Ved at udpege en medarbejder som standardgodkender kan du sikre, at alle bilag, som ikke aktiverer nogen workflows, altid bliver sendt til godkendelse hos én udvalgt medarbejder. Hvis du fx har slået Workflow-komponenten fra, så kan du med en standardgodkender sikre, at alle nye bilag skal godkendes af den valgte medarbejder.

Standardgodkenderen kan vælges ved at gå til Indstillinger > Udvidet > Workflow og herefter vælge den ønskede medarbejder som standardgodkender: