Hvad er afdelinger i Corpay One?

Ved at bruge afdelinger i Corpay One sørger du for, at dine udgifter bliver bogført på de korrekte afdelinger i din bogføringsplatform.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvis din virksomhed bogfører efter afdelinger, kan du bruge Corpay One til dette og vælge afdelinger for virksomhedens bilag.

Sådan opretter du afdelinger

Du skal ikke gøre noget for at oprette afdelinger i Corpay One, da de automatisk bliver importeret fra dit ERP-system, hvis dit ERP-system understøtter afdelinger og/eller dimensioner, og hvis afdelingerne allerede er oprettet i ERP-systemet.

Når du har opsat integrationen med dit ERP-system, kan du se de importerede afdelinger i Corpay One under Indstillinger > Lister > Afdelinger:

• Ved siden af den enkelte afdeling kan du se et tal, der angiver, hvor mange medarbejdere der har angivet afdelingen som primær afdeling.

Sådan vælges afdeling for et bilag

Afdelingen kan vælges i rullemenuen for afdelinger på det enkelte bilag under Bilagshåndtering:

Når du vælger en afdeling for et bilag, vil de posteringer, som er oprettet i ERP-systemet, blive skrevet på den valgte afdeling.

Sådan opdaterer du dine afdelinger

For at opdatere dine afdelinger skal du bare oprette de ønskede afdelinger i ERP-systemet. De nye afdelinger vil herefter blive synkroniseret til Corpay One inden for én time.