Medarbejderudlæg
Fanerne på et medarbejderudlæg

Få det fulde overblik over fanerne på medarbejderudlæg i denne artikel.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Når du åbner et medarbejderudlæg i Corpay One under Avanceret > Medarbejderudlæg, vises tre faner i toppen af skærmen, som giver dig en række oplysninger og indstillinger, som du kan slå til efter behov. Denne artikel beskriver, hvad hver enkel fane har at byde på.

• NB! Oppe i højre hjørne af skærmen kan du se, om udlægsrapporten er åben eller gennemført. Mens rapporten er åben, kan der tilføjes nye udlæg, og når den er gennemført, kan der ikke længere tilføjes udlæg.

Udlæg

Denne fane viser alle de kvitteringer, som en medarbejder har tilføjet for sine udlæg, og er indrettet som en forsimplet udgave af virksomhedens Bilagshåndtering. Der kan tilføjes nye udlæg til rapporten ved at klikke på knappen Tilføj et udlæg til denne rapport:

Indsendelser

Denne fane viser en oversigt over alle de gange, hvor medarbejderen har indsendt rapporten for at modtage betaling for sine udlæg. Oversigten viser et unikt ID for den enkelte indsendelse, dato og tidspunkt for indsendelse, antal udlæg indsendt, indsendelsens samlede beløb og eventuelle noter, som medarbejderen har tilføjet til indsendelsen.

Egenskaber

Denne fane viser de indstillinger, som er valgt for udlægsrapporten. Nogle af disse indstillinger blev allerede valgt, da rapporten blev oprettet, og andre kan vælges efterfølgende:

• Betalingsmodtager: Her er angivet dine bankoplysninger - altså de betalingsoplysninger, som virksomheden bruger til at betale dig for dine udlæg. Hvis du har ændret dine betalingsoplysninger mellem to indsendelser, vil dette være beskrevet her. Du kan se og ændre din bankoplysninger under Min profil > Udlægskonto.

• Navn på udlægsrapport: Her står navnet på udlægsrapporten, som blev valgt, da udlægsrapporten blev oprettet.

• Valuta: Dette er rapportens valuta. Kun kvitteringer i denne valuta kan tilføjes til rapporten (det er kun DKK der understøttes for nu).

• Tilføj via email: Slå denne indstilling, hvis du ønsker, at du og andre kan tilføje kvitteringer til udlægsrapporten ved at sende dem via den angivne emailadresse.

• Luk rapport ved indsendelse: Slå denne indstilling til for automatisk at lukke rapporten for flere udlæg, så snart rapporten indsendes.

• Slet udlægsrapporten: Brug denne knap til at slette rapporten og alle udlæg deri. En rapport kan ikke slettes, hvis den allerede er indsendt.