Sådan opretter du en P-enhed i Corpay One

Hvis din virksomhed har flere P-numre under ét CVR-nummer, så kan du nemt oprette dem i Corpay One. Denne artikel beskriver, hvordan du gør.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Sådan opretter du en virksomhed med P-nummer i Corpay One

1. Klik på dit navn nede i venstre hjørne af skærmen, og klik herefter på Skift konto > Opret ny virksomhed:

2. Du vil nu blive taget til en side, hvor du skal vælge, om du ønsker at oprette den nye virksomhed med CVR-nummer eller med P-nummer. Klik på knappen for at skifte fra CVR-nummer til P-nummer, og indtast herefter P-nummeret i feltet. P-enhedens navn vil automatisk blive hentet fra CVR-registret:

Det var dét! P-enheden kan herefter tilgås fra sidemenuen som enhver anden virksomhed.

NB! For at kunne oprette en virksomhed med P-nummer, skal du allerede have adgang til virksomheden med det CVR-nummer, som P-enheden hører under, i Corpay One.

Er du advisor?

Så kan du også oprette dine kunder med P-nummer. Dét kan du tilvælge, når du opretter kunden via dit Advisor Dashboard.