Sådan overdrager du kontoejerskab

Af og til kan det være nødvendigt at udpege en ny kontoejer til din virksomhed. Denne artikel beskriver, hvordan du gør dette.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

NB! Kun den eksisterende kontoejer kan overdrage kontoejerskab til en anden medarbejder.

1. Find den medarbejder, som du ønsker at overdrage kontoejerskab til, i medarbejderoversigten, og klik på de tre prikker til højre for medarbejderens navn. Klik herefter på knappen Overdrag ejerskab:

2. Du vil nu blive bedt om at give en endelig bekræftelse på overdragelsen af ejerskabet. Klik på Ja for at bekræfte:

3. Du vil herefter kunne se, at den valgte medarbejder nu har rollen Kontoejer, og at den tidligere kontoejer har fået rollen Administrator.

• Læs mere om de forskellige medarbejderroller på din virksomhed i Corpay One her.