Sådan opretter du personale

Her er alt, du skal vide for at kunne tilføje dine egne medarbejdere som brugere på din Advisor-virksomhed.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Du kan tilføje brugere til din Advisor-kontos personale på to måder på din virksomheds Advisor Dashboard:

1. Opret en eller flere brugere manuelt.

2. Importér flere brugere på én gang ved at uploade en CSV-fil med alle brugerne.

Opret personale manuelt

1. Gå til Personale på din virksomheds Advisor Dashboard, hold musen over Tilføj personale i øvre højre hjørne, og vælg Tilføj personale fra listen:

2. Du skal nu udfylde navn og emailadresse for den bruger, du ønsker at invitere. Du skal desuden vælge brugerens rettigheder for Advisor Dashboard ved at vælge en rolle og eventuelt give brugeren adgang til en eller flere kunder ved at vælge brugerens adgangsgrupper. Når du har foretaget dine valg, skal du klikke Gem og luk for at invitere brugeren:

• Hvis du vil sende en email-invitation til brugeren med det samme, skal du lade knappen under emailadressen være grøn. Du kan også slå den fra for ikke at sende en invitation til brugeren med det samme. Du kan altid sende invitationen på et senere tidspunkt.

• Når du har udfyldt brugerens oplysninger, kan du i stedet klikke på Gem og opret ny for at oprette en ny bruger med det samme.

Opret ved import af CSV-fil

1. Forbered CSV-filen

CSV-filen skal indeholde fire kolonner med følgende data for, at personalet bliver importeret korrekt.

• Navn: Brugerens for- og efternavn.

• E-mail: Brugerens emailadresse, som vedkommende bruger til at logge på Corpay One.

• Rolle og rettigheder: Brugerens personalerettigheder på jeres virksomheds Advisor Dashboard. Den ønskede rolle skal angives i kolonnen med et af følgende tal:

0 = Begrænset medarbejder
    1 = Medarbejder
    2 = Administrator
    3 = Kontoejer (kan kun være tildelt én bruger)
    4 = Manager

Hvis du for eksempel ønsker at importere en bruger, der skal have rollen Manager med de tilhørende tilladelser, skal du skrive "4" i kolonnen Rolle.

• Adgangsgrupper (VALGFRIT): ID'er for de adgangsgrupper, som brugeren skal være del af. Du kan finde en gruppes ID ved at klikke på den under Adgangsgrupper på Advisor Dashboard, hvorefter ID'et vises oppe i højre hjørne. Du kan indtaste så mange gruppe-ID'er, du ønsker - de skal bare være adskilt af et komma.
    Du kan altid vælge en gruppe for en bruger på et senere tidspunkt.

2. Importér CSV-filen

1. Gå til Personale på din virksomheds Advisor Dashboard, hold musen over Tilføj personale i øvre højre hjørne, og vælg Importer via CSV-fil fra listen:

2. Der åbnes nu et nyt vindue. Her skal du klikke på knappen Vælg fil for at finde filen på din computer:

3. Der åbnes nu et vindue, hvor du selv skal vælge, hvordan Corpay One skal aflæse kolonnerne i den CSV-fil, du har valgt, så data bliver importeret korrekt. Du skal vælge kolonner for følgende data:

• Navn: Vælg den kolonne, som indeholder brugernes navne.

• Email: Vælg den kolonne, som indeholder brugernes emailadresser.

• Rolle (VALGFRIT): Vælg den kolonne, som indeholder den rolle, som ønskes for den enkelte bruger.

• Adgangsgruppe (VALGFRIT): Vælg den kolonne, som indeholder ID'et for de adgangsgrupper, du ønsker, at den enkelte bruger skal tilføjes til, når den oprettes.

Du kan også vælge, om du ønsker at sende en email-invitation til det nye personale med det samme ved at lade knappen ud for Inviter via email være grøn. Hvis du fravælger dette, kan du altid sende invitationen på et senere tidspunkt ved at klikke på de tre prikker ud for en medarbejder og vælge Send invitation igen.

Klik på Importer for at fortsætte:

Det var dét - de nye personalebrugere vil nu blive oprettet på et øjeblik.

• NB: Hvis du importerer en bruger, der findes i forvejen, vil brugeren ikke blive oprettet igen.