Hvad er en "begrænset" Advisor?

Lær om, hvad det vil sige, når din Advisor-konto i Corpay One er begrænset.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvad er en "begrænset" Advisor?

Som Corpay One-Advisor har du mulighed for at blive "begrænset" Advisor for at sikre, at personale på din Advisor-konto ikke kan godkende bilag på vegne af jeres kunder, og samtidig sikre, at personale ikke kan godkende betalinger på vegne af virksomheden.

Hvorfor blive "begrænset" Advisor?

Muligheden for at blive "begrænset" Advisor er udviklet med henblik på at sikre, at bogholdere og revisorer, som bruger Corpay One, overholder Revisorlovens §24 og uafhængighedsvejledningens § 1 og 6.

Hvordan bliver jeg "begrænset"?

Du kan ikke selv indstille begrænsningen, da denne udelukkende kan varetages af Corpay Ones supporthold. Hvis du ønsker at blive "begrænset" eller have begrænsningen fjernet, skal du kontakte Corpay Ones supporthold via chatten i appen eller på email på support@corpayone.com.

Hvad betyder begrænsningen i praksis?

Der findes to niveauer af begrænsning, som du selv kan vælge. Alle begrænsninger gælder handlinger på jeres kunders konti i Corpay One.

Totalt begrænset Advisor:

• Personale kan ikke indgå som godkendere i et workflow.

• Personale kan ikke igangsætte betalinger (med knappen Betal nu).

• Personale kan ikke udpege andre godkendere manuelt.

• Personale kan ikke slette bilag.

Delvist begrænset Advisor:

• Personale kan ikke godkende bilag alene, altså som eneste godkender.

• Personale kan ikke indgå som sidste godkender i et workflow.

• Personale kan ikke igangsætte betalinger (med knappen Betal nu).

• Personale kan godt udpege andre godkendere manuelt, men ikke sig selv.

• Personale kan ikke slette bilag.