Sådan bruger du basis-workflow

Basis-workflows bliver kun aktiveret af bilag, der ikke opfylder kriterierne for noget andet workflow. Læs mere her.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvad er et basis-workflow?

Hvis et workflow er markeret som basis-workflow, så kan det kun aktiveres af bilag, der opfylder workflowets kriterier, men som ikke aktiverer nogen andre workflows. Du kan dermed markere et workflow som basis-workflow for at sikre, at det kun bliver aktiveret, hvis ingen andre workflows bliver aktiveret.

Med andre ord: hvis bare ét andet workflow bliver aktiveret, vil et basis-workflow ikke kunne blive aktiveret.

Hvad kan jeg bruge et basis-workflow til?

Et basis-workflow kan sikre, at alle bilag bliver godkendt i overensstemmelse med din virksomheds grundlæggende godkendelsesprocedurer. Selvom du har oprettet mere specifikke workflows til fx at håndtere bilag fra en bestemt leverandør eller bilag over et givent beløb, så kan det ske, at der tilføjes bilag, som ikke opfylder kriterierne for disse workflows. Når dette sker, sikrer basis-workflowet, at bilaget alligevel bliver godkendt efter din virksomheds standarder.

Hvordan opretter jeg et basis-workflow?

For at oprette et basis-workflow skal du gå til Avanceret > Workflow og slå følgende indstilling til under fanen Indstillinger på det workflow, som du ønsker at bruge som basis-workflow:

Kan jeg markere flere workflows som basis-workflows?

Ja! Hvis du har oprettet flere basis-workflows, vil disse workflows alle blive aktiveret, hvis ingen andre workflows bliver aktiveret, når der tilføjes et bilag, som opfylder kriterierne for dine basis-workflows.

Besvarede dette dit spørgsmål?