Håndtering af bilag
Sådan skifter du bilagstype for et bilag

Denne artikel beskriver, hvordan du kan konvertere et bilag fra én bilagstype til en anden bilagstype.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvorfor vil jeg skifte bilagstype?

Hvis et bilag eksempelvis er blevet sendt til din virksomheds Send & Scan-adresse til kvitteringer, men bilaget burde have været tilføjet som faktura, eller hvis du ønsker at bogføre en allerede betalt faktura som kvittering, kan du nemt skifte bilagstypen.

Hvordan skifter jeg bilagstype?

1. Find det bilag, du ønsker at skifte bilagstype for under Bilagshåndtering, og klik på knappen ved siden af Bilagstype (hvor bilagets nuværende type er vist):

2. Når du klikker på den ønskede bilagstype, bedes du bekræfte dit valg en ekstra gang. Klik på Ja, jeg er sikker for at bekræfte endeligt.

Og så er bilagstypen ændret! 🙌

❓ FAQ

Hvilke bilagstyper kan jeg ændre til?

Faktura:

Kan ændres til kreditnota og til kvittering, så længe fakturaen ikke er godkendt.

Kvittering:

Kan ændres til kreditnota og til udlæg.

Kreditnota:

Kan ændres til faktura og kvittering.

Udlæg:

Kan flyttes til Bilagshåndtering og derved konverteres til kvittering.

Kan jeg ændre bilagstype flere gange?

Ja, inden for rammerne beskrevet i oversigten ovenfor.