Bankopsætning
Arbejdernes Landsbank

Guide til opsætning af Arbejdernes Landsbank konto i Corpay One

Bjørn Højland avatar
Skrevet af Bjørn Højland
Opdateret over en uge siden

Hvad skal jeg bruge?

For at forbinde din bankkonto i Arbejdernes Landsbank med Corpay One skal du først oprette en Bank Connect-aftale med banken (også kaldet en Erhvervs Connect-aftale).

Kontakt din bankrådgiver for at oprette en Bank Connect-aftale eller for at høre nærmere.

I forbindelse med oprettelse af Bank Connect-aftalen vil du modtage et funktions-ID (også kaldet “brugernummer”) og en aktiveringskode fra banken, som du skal bruge til at aktivere bankkontoen som betalingsmetode i Corpay One.

Hvor finder jeg mit brugernummer?

Du modtager dit brugernummer sammen med din Bank Connect-aftale i e-boks.

Hvor finder jeg min aktiveringskode?

Du modtager din aktiveringskode på SMS på det telefonnummer, du har oplyst til banken.

Hvor lang tid tager processen?

Det tager typisk Arbejdernes Landsbank 7-14 hverdage at oprette en Bank Connect-aftale.

Hvor mange bankkonti kan jeg forbinde?

Du kan forbinde flere bankkonti til Corpay One, men det kræver en manuel opsætning at forbinde mere end én bankkonto. Kontakt venligst Corpay Ones support på support@corpayone.com eller via chatten på hjemmesiden for at høre nærmere.

Hvordan aktiverer jeg bankkontoen i Corpay One?

Når du har dit brugernummer og din aktiveringskode, skal du aktivere bankkontoen som betalingsmetode i Corpay One under Bilagshåndtering > Betalingsmetoder.

Klik på Tilføj betalingsmetode, og følg anvisningerne på skærmen. Hvis bankkontoen allerede er tilføjet, skal du bare klikke på knappen Aktivér.

Opsæt daglige udtræk af betalingsfiler

Det er vigtigt, at du i sammenspil med banken sikrer dig, at kontoen har opsat daglige udtræk af CAMT.053 filer.
Hvis daglige udtræk af CAMT.053 ikke er sat op vil Corpay One ikke kunne snakke sammen med banken, og automatisk opdatere status på dine bilag.

Bemærk, at der anbefales brug af typen Camt.53 til at udveksle data med banken og hvis der er brug for anden CAMT.-type skal du sørge for at koordinere dette med Corpay One Support.

I forlængelse af overstående, så er det vigtigt, at du slår godkendelse af betalinger i banken fra. Da Corpay One ellers vil miste trackingen af betalingen og derfor ikke have mulighed for, at skifte bekræfte betalingen og skifte status automatisk, medmindre den bliver godkendt samme dag som Corpay One opretter den i banken.