Workflow - Leverandørnavn

Video der forklarer hvordan man opretter et workflow, baseret på leverandørnavn

Bjørn Højland avatar
Skrevet af Bjørn Højland
Opdateret over en uge siden

Et workflow baseret på leverandørnavn er meget brugbart, da du nemt og enkelt kan vælge, hvilke medarbejdere der skal godkende bilag fra bestemte leverandører.

I denne video forklarer vi hvordan du opretter workflowet ⬇️

• OBS. I denne video bruger vi "Godkender ét" og "Godkender to" som eksempler. På jeres konto vil det naturligvis være den enkelte medarbejders navn der optræder 😊

Vi håber at videoen gjorde dig klogere på hvordan du opretter workflows baseret på leverandørnavn. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til opsætning af dine workflows, kan du altid skrive til os på support@corpayone.com 🤗