Fakturahåndtering
Sådan ændrer du forfaldsdato for et bilag

Her kan du lære, hvordan du ændrer forfaldsdatoen for et bilag.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Du kan nemt ændre forfaldsdatoen for et bilag - både ubetalte fakturaer, kvitteringer og kreditnotaer. Processen er den samme uanset bilagstypen.

1. Klik på det den lille kalender ved Forfaldsdato:

2. Vælg dernæst den nye forfaldsdato fra kalenderen:

Du vil herefter se, at bilagets forfaldsdato er blevet ændret til den valgte dato, og at bilaget eventuelt er blevet rykket til et andet sted i oversigten, så det ligger korrekt kronologisk.

• Du kan ændre et bilags forfaldsdato så mange gange, du ønsker, men du kan naturligvis ikke ændre forfaldsdato på en faktura, som allerede er blevet betalt.