Sådan arkiveres et bilag

Arkivering giver dig muligheden for at fjerne regninger fra din visning, med mulighed for at få adgang til dem i fremtiden via filtre.

Frederik Riis avatar
Skrevet af Frederik Riis
Opdateret over en uge siden

Hvad er et arkiveret bilag?

Et arkiveret bilag er et bilag, som er blevet skjult fra din bilagsoversigt, så du kan rydde op i din oversigt.

Hvilke dokumenter kan jeg arkivere?

Ethvert dokument i en slutstatus kan arkiveres. Eksempler på en slutstatus er følgende:

• Annulleret

• Duplikat

• Betalt

• Markeret som betalt

Hvordan arkiverer jeg et bilag?

1. På et dokument i en slutstatus, skal du klikke på knappen ARKIVÉR i øverste højre side af bilagsvisningen.

Community Verified icon

2. Dernæst bliver du bedt om at bekræfte, hvorvidt du vil arkivere dokumentet.
    Klik på knappen ARKIVÉR for at bekræfte.

Community Verified icon

3. Dit dokument er nu arkiveret og skjult. Hvis du gerne vil se dine arkiverede dokumenter, skal du markere afkrydsningsfeltet "Inkluder arkiverede dokumenter" i søgefilteret.

Community Verified icon