Corpay One for Advisors
Dashboard for Grupper og Advisors

Dashboardet er designet til at give et klart og kortfattet overblik over vigtig information for brugere tilknyttet til mange virksomheder.

Frederik Riis avatar
Skrevet af Frederik Riis
Opdateret over en uge siden

Vores nye dashboard er specielt designet til at give større virksomheder med mange selskaber et detaljeret overblik over deres afdelinger og strømline deres brug gennem ét samlet dashboard frem for at skulle gennemgå hver afdeling individuelt.

Med disse oplysninger let tilgængelige kan I nemt identificere ethvert problem, der kræver jeres opmærksomhed, og tage de nødvendige handlinger for at løse dem.

En af de vigtigste fordele ved dashboardet er dets fleksibilitet, som sikrer, at I kan skræddersy det til jeres specifikke behov. I kan nemt tilføje eller fjerne widgets, ændre layoutet og justere de viste oplysninger.

Ud over dets tilpasningsmuligheder er dashboardet også utroligt brugervenligt. Det er designet til at være nemt at navigere med intuitive kontroller og klare billeder. I kan hurtigt få adgang til de oplysninger, I har brug for, og foretage handlinger uden at skulle bruge tid på at finde ud af, hvordan dashboardet fungerer.

(Obs. Hvis du ikke har adgang til dashboardet, kan du kontakte vores support på support@corpayone.com for at få det aktiveret for din bruger)

Hvilke moduler kan jeg have i mit dashboard, og hvordan bruger jeg dem?

I øjeblikket har I mulighed for at tilføje de følgende widgets i jeres Dashboard:

• Kommende Betalinger

• Afventer Godkendelse

• Handling Påkrævet

• Duplikater

• Fejlende Betalinger

• Fejlende Integrationer

Efter at I har valgt de Moduler I ønsker at have synlige, vil der med det samme blive vist data i de enkelte moduler ud fra dine tilknyttede virksomheder.

På de enkelte moduler kan du herefter trykke på en linje/virksomhedsnavn og blive taget til den valgte virksomhed, hvor du vil blive præsenteret for den information, der blev vist i Modulet og kan med det samme agere på det.

Derudover kan du også ændre størrelsen og placering på modulerne ved, at trække i dem eller trykke på "Rediger" [Kommer i næste release] - opstillingen af dit layout bliver automatisk gemt per bruger til næste gang, du logger ind i Corpay One.

Kommende Betalinger

Modulet Kommende Betalinger lader dig få et hurtigt overblik over, hvilke af dine tilknyttede virksomheder som har kommende betalinger inden for den valgte periode. Der kan her vælges, om du vil se kommende betalinger med forfald inden for de næste 7, 14, 30 og 60 dage.
Der vil kun vises bilag som er godkendte og afventer betaling, samt hvor Auto-pay er slået til.

Kommende funktioner for dette modul vil inkludere ændring af antal bilag til beløb, samt valg af valuta som filter, som vil vise dig de virksomheder der matcher den valgte valuta.

Afventer Godkendelse

Modulet Afventer godkendelse lader dig sortere på dine egne afventende bilag eller andre godkenderes afventende bilag.
Dette er et typisk modul for virksomheder med store bilagsmængder, som hjælper dig og din virksomhed med at fange bilag, som har ligget i afventende status i længere tid, eller har afventet godkendelse fra en bestemt godkender.

Handling Påkrævet

Modulet Handling Påkrævet lader dig få et overblik over bilag, der kræver din opmærksomhed. Disse valgmuligheder dækker over forfaldne bilag, som stadig kræver godkendelse fra enten dig selv eller dine kollegaer, samt bilag der ikke har betalingsinformation.

Duplikater

Modulet Duplikater viser det antal af duplikater og potentielle duplikater, der er at finde på dine tilknyttede virksomheder.

Fejlende Betalinger

Modulet Fejlende Betalinger giver dig et overblik over de fakturaer, hvor betalingen, af den ene eller anden grund, er fejlet, samt bilag der er sat på pause på grund af manglende bekræftelse fra banken. Der vil være yderligere information om, hvorfor bilaget er i pause-tilstand, på det enkelte bilag.

Fejlende Integrationer

Modulet Fejlende Integrationer giver dig et overblik over fejlende integrationer på de enkelte bilag.