Spring videre til hovedindholdet
Business Central: Opdateringer i v2

Her er en opsummering af de nyeste opdateringer i Business Central.

T
Skrevet af Titi Afolabi
Opdateret over en uge siden

Herunder er et kort overblik af de seneste opdateringer i Business Central. Du skal installere Corpay One-appen i Business Central, før disse opdateringer anvendes. For mere information om, hvordan du opdaterer Corpay One-appen i Business Central, klik her.

1. Konfigurationssiden for integrationen har fået en UI opdatering: Den opdaterede konfigurationsside er designet til at være mere brugervenlig og intuitiv, hvilket gør det nemmere at navigere og administrere dine opgaver.

2. Leverandørskabelon: Du kan nu vælge og anvende en leverandørskabelon som en del af integrationsopsætningen. Dette gør det muligt at anvende forudfyldte skabelonoplysninger til nye leverandører oprettet i Corpay One. Bemærk, at skabelonerne skal oprettes i Business Central, før integrationen konfigureres i Corpay One.

3. Tildeling af Projekter og projektopgaver til købsfakturaer og kreditnotaer: For virksomheder, der kan lide at kode deres købsfakturaer og kreditnotaer til Projekter og projektopgaver, kan du nu importere dine Projekter og projektopgaver til Corpay One. Aktivér blot indstilingen på integrationssiden for at få adgang til denne funktion.

4. Synkronisering af matchede fakturaer til kreditnotaer: Når du matcher en eller flere fakturaer (som er knyttet til enten en hovedbogsjournal eller en købsfaktura) med en kreditnota (KN) i Corpay One, kan du nu forvente, at de tilsvarende kreditnotaer automatisk bliver anvendt på fakturaen i Business Central. Når det samlede beløb af fakturaerne matcher beløbet af kreditnotaen, vil kreditnotaen automatisk blive lukket i Business Central. For mere information, klik her.

5. Synkronisering af noter inkluderer opslagbeskrivelse: Noter tilføjet til fakturaer og kreditnotaer i Corpay One vil nu synkronisere til opslagsbeskrivelsesfeltet for købsfakturaer og købskreditnotaer i Business Central.

Tak for at holde dig opdateret med vores seneste funktionsudgivelse! Hvis du har brug for yderligere support eller hjælp, er du velkommen til at kontakte os på support@corpayone.com.