Kom godt i gang med Corpay One
Inviter dine medarbejdere
Sådan inviterer du en medarbejder til din virksomhed

Lær, hvordan du kan invitere medarbejdere til din virksomhed i Corpay One, så de kan være med til at tilføje og godkende bilag.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

1. Gå til Indstillinger > Medarbejdere via sidemenuen, og klik dernæst på knappen Inviter medarbejdere i højre side af skærmen:

2. Du skal nu indtaste medarbejderens emailadresse og navn, vælge medarbejderens rolle og eventuelle ekstra tilladelser. Du kan også vælge en primær afdeling for medarbejderen her.

Tryk på Gem for at invitere medarbejderen. Medarbejderen vil herefter modtage en invitation på den indtastede emailadresse, som indeholder et link direkte til virksomheden i Corpay One:

Det var dét! Medarbejderen er nu blevet inviteret til Corpay One og vil fremgå i listen over medarbejdere. Medarbejderen kan tilgå virksomheden via linket i invitations-emailen.

• Hvis du senere ønsker at ændre en medarbejders oplysninger, rolle eller tilladelser, skal du klikke på medarbejderens navn i medarbejderoversigten, hvorefter vinduet med medarbejderens oplysninger, rolle og tilladelser åbnes igen.