Økonomisystemer, integrationer og bogføring
Uniconta
Dette skal du gøre, før du integrerer med Uniconta

For at kunne opsætte Corpay Ones integration til Uniconta skal du først selv sørge for et par ting.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Der er enkelte ting, du skal tænke på, før du opsætter Corpay Ones integration til Uniconta.

1. Du skal have serverbruger-adgang til Uniconta. Du skal bruge login-oplysningerne til denne bruger, når du sætter integrationen op.

2. Du skal have oprettet en liste til betalingsmetoder for kvitteringer. Dét kan du læse mere om her

3. Du skal tilføje en standardgruppe til kreditorer oprettet i Uniconta.

Videre læsning

Hvordan forbinder jeg Corpay One med Uniconta? Dét kan du lære her.