Kontering af bilag
Sådan fungerer kontering i Corpay One

Du kan kontere din virksomheds bilag på flere måder. Her får du et overblik.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

For at du kan kontere dine bilag, skal du først have importeret din kontoplan fra din virksomheds ERP-system. Dette kræver, at du har opsat en integration mellem Corpay One og ERP-systemet. I integrationsopsætningen vil du få mulighed for at importere din kontoplan, men det ser lidt forskelligt ud alt efter, hvilken integration du bruger. Du kan se mere om Corpay Ones integrationer under integrationsoversigten

Kontering via Workflow

Med automatiske handlinger i Workflow kan du automatisk kontere alle dine bilag. Dét gøres helt enkelt ved at sætte et eller flere workflws op, som automatisk vælger den rigtige kategori, projekt, afdeling, etc. alt efter, hvad der står på de bilag, der tilføjes til Corpay One. Du kan læse mere om, hvordan du bruger automatiske handlinger her.

Manuel kontering

Du kan altid manuelt vælge en kategori/konto for et bilag ved at klikke på rullemenuen for kategorier på det enkelte bilag i oversigten. I rullemenuen skal du herefter vælge den ønske kategori:

Simpel, automatisk kontering

Hvis du allerede har valgt en kategori for et bilag manuelt (se ovenfor), så vil samme kategori automatisk blive valgt for fremtidige bilag fra samme leverandør, med mindre andet du har sat et workflow op, som automatisk vælger en anden kategori.

Ændring af kategorinavn

Hvis du ønsker at tildele en kategori et særligt navn i Corpay One, så virksomhedens medarbejdere bedre kan finde de rigtige kategorier, så kan du nemt gøre dette under Indstillinger > Lister > Kategorier ved at klikke på det lille blyantikon ud for den ønskede kategori (bare rolig, kategoriens oprindelige navn vil stadigvæk være synligt i oversigten, og navnet ændres udelukkende i Corpay One, ikke i økonomisystemet).