Sådan verificerer du dig

For at kunne bruge alle Corpay Ones betalingsfunktioner, skal du verificere dig. Læs, hvordan du gør her.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at bruge Corpay One til at håndtere din virksomheds betalinger, skal du verificere din virksomhed. Dette inkluderer identitetsverifikation af medarbejdere, der ønsker at tilføje betalingsmetoder til en virksomhedskonto.

Vær opmærksom på følgende:

• Personlig ID-verifikation (under Min profil > Kontoverifikation) er kun påkrævet for medarbejdere, der ønsker at foretage betalinger og tilføje betalingsmetoder til Corpay One. Med andre ord skal betalingskomponenten Pay være slået til for, at verifikationen er nødvendig.

• Når den personlige ID-verifikation er gennemført, kan kontoejere/administratorer foretage betalinger op til 50.000 DKK samlet, før trinene under Virksomhedsverifikation (under Indstillinger > Kontoverifikation) skal gennemføres.

I det følgende kan du se en gennemgang af de to typer verifikation.

Personlig verifikation

Klik på dit ikon nede i venstre hjørne, og vælg Min profil. Klik herefter på Kontoverifikation for at komme til verifikationssiden:

1. Mobil

Når du klikker på Godkend til højre for "Mobil", vil du blive bedt om at indtaste dit mobilnummer, hvorefter en bekræftelseskode vil blive sendt til din mobiltelefon. Du skal herefter indtaste denne kode i vinduet, der nu vises. Når du har gjort dette, er du færdig med mobilverifikation:

2. Email

Når du klikker på Godkend til højre for "Email", vil en email blive sendt til den emailadresse, du tilmeldte dig Corpay One med. Denne email indeholder et link, som du skal klikke på. Når du har gjort dét, vil du blive sendt til en side, der bekræfter, at verifikationstrinnet er gennemført.

3. ID-verifikation

Klik på pilen til højre for "ID-verifikation" for at påbegynde processen for personlig verifikation med ID.

• Corpay One samarbejder med verifikationseksperterne hos Onfido for at kunne tilbyde dig ultrasikker, individuel identitetsverifikation. For at gennemføre dette trin skal du bruge en digital kopi af et fysisk ID (pas eller kørekort) og adgang til din computers webcam. Hele processen bør ikke tage mere end et par minutter:

Du kan læse en mere grundig gennemgang af identitetsverifikation med Onfido her.

Virksomhedsverifikation

Find denne verifikationsside under Indstillinger > Kontoverifikation.

1. CVR-nummer

Dette trin er automatisk gennemført, da du har brugt dit CVR-nr. til at oprette din virksomhedskonto i Corpay One.

2. ID for ejer(e) registreret i CVR

Som ejer af en virksomhedskonto i Corpay One skal du også gennemføre verificering af din virksomheds ejerforhold ved at uploade ID på virksomhedens registrerede ejere.

• Vi anbefaler, at du jævnfører dig med din virksomheds tegningsregler, da ejerverifikationen tager udgangspunkt i virksomhedens tegningsregler som angivet i CVR-registret

Dét gør du ved at klikke på pilen til højre for "ID-verifikation". Dette vil åbne et vindue, hvor du bliver bedt om at indtaste navnet på den ejer, du vil uploade ID for og fødselsdato:

Herefter skal du finde ejerens ID (pas eller kørekort) på din computer og uploade det i vinduet, som vises:

Når du har tilføjet ID'et, vil status på dette trin ændres til Afventer, indtil ID'et er godkendt af Corpay One.

• Bemærk, at du kan tilføje flere ID ved at klikke på pilen til højre for "ID for ejer(e) registreret i CVR" så mange gange, du har brug for.

Når alle trinene beskrevet ovenfor er gennemført, vil din virksomhedskonto i Corpay One være fuldt verificeret, og du vil herefter kunne nyde godt af alle Corpay Ones betalingsfeatures.