Dine leverandører

Her får du overblik over, hvordan du manuelt opretter en leverandør i din virksomhed.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Når du uploader et bilag til Corpay One, vil detaljerne for bilagets leverandør automatisk blive aflæst og tilføjet til din leverandøroversigt under Bilagshåndtering > Leverandører.

💡 BEMÆRK! Kun medarbejdere med Administratorrollen kan tilgå leverandøroversigten!

Her kan du manuelt oprette nye leverandører ved at følge disse trin:

1. Klik på Tilføj Leverandør i øverste højre hjørne:

2. Udfyld felterne med din leverandørs detaljer, og klik på Gem:

Leverandøren er nu blevet tilføjet til din leverandøroversigt! Corpay One vil fremover forsøge at tilknytte nye bilag til denne leverandør, hvis der kan aflæses bilagsoplysninger, som matcher dem, du har indtastet her.

Læs videre

Ønsker du at vælge standard betalingsoplysninger for en leverandør? Se her!

Optræder en leverandør flere gange i oversigten? Lær at sammenflette dem her.