Håndtering af bilag
Sådan eksporterer du bilagsdata fra Corpay One til .CSV-fil

Opret rapporter baseret på bilagsdata fra Corpay One ved at eksportere dem med få klik. Lær, hvordan du gør i denne artikel.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Med kun få klik gør Corpay One det muligt at eksportere alle dine bilagsdata (fx leverandør, kategori, etc.) og transaktioner (faktura, betalinger, kvitteringer, etc.) til en .CSV-fil.

Sådan gør du

1. Når du befinder dig under Bilagshåndtering, skal du filtrere oversigten for at vise de bilag, du ønsker at se. Husk at klikke anvend for at gemme dit filter:

2. Dernæst skal du vælge de bilag, du ønsker at eksportere, ved sætte flueben i kassen til venstre for hvert bilag. Klik derefter på eksportikonet i den grå bjælke i bunden af siden (hvis du ønsker at eksportere alle bilag, kan du sætte flueben i kassen for at markere alle bilag på én gang):

3. Det var dét! Corpay One vil nu downloade en .CSV-fil direkte til din computer.

Hvilke bilagsdata bliver eksporteret til .CSV-filen?

.CSV-filen vil være inddelt i kolonner, som hver især indeholder én af de følgende bilagsdata:

• Leverandør

• Bilagsnummer (#-nummer i Corpay One)

• Faktura-/bilagsnummer (aflæst fra bilaget)

• Bilagsbeløb

• Betalingsbeløb

• Udstedelsesdato

• Forfaldsdato

• Status

• Bilagstype (faktura, kvittering eller kreditnota)

• Note

• Kategori

• Betalingsmetode

• Afdeling

• Brugerdefinerede lister