Sådan deler du workflows med flere kunder

Med workflow-skabeloner kan du nemt give flere kunder adgang til de samme workflows. Læs mere her.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvad er workflow-skabeloner?

I Advisor Dashboard kan du oprette et workflow og gemme det som skabelon.

Du kan dernæst vælge blandt dine skabeloner, når du opretter workflows for dine kunder, så du ikke skal bruge tid på at oprette de samme workflows igen og igen.

Du kan også give kunder adgang til selv at kunne tilgå udvalgte skabeloner fra deres egen virksomhed.

Du eller kunden kan altid rette en skabelon til, så den passer til den enkelte virksomhed.

Hvor finder jeg workflow-skabeloner?

Klik på Workflow i sidemenuen på dit Advisor Dashboard. Her vil du kunne se alle eksisterende workflow-skabeloner. Du kan også oprette nye workflows her og vælge, hvilke kunder workflowet skal tilføjes til.

Hvordan opretter jeg en workflow-skabelon?

1. Klik på Opret ny skabelon oppe i højre hjørne.

2. Dette vil åbne workflow-værktøjet, hvor du sætte workflowet op. Dette er det samme værktøj, som kunder kan tilgå direkte på deres egen konto. Du kan læse mere om, hvordan du bruger værktøjet her.

Når du har valgt kriterier, handlinger, navn og lignende for workflowet, skal du gemme det ved at klikke på Gem skabelon.

3. Du vil nu blive spurgt, om workflow-skabelonen skal deles med dine kunder.

• Hvis du deler skabelonen med dine kunder, vil de selv kunne vælge workflow-skabelonen under Avanceret > Workflow > Skabeloner på deres egen virksomhed. Her vil en ny menu være synlig kaldet "Delt af [din virksomheds navn]", hvor kunden kan vælge blandt alle workflow-skabeloner delt af dig.

• Hvis du ikke deler skabelonen med dine kunder, vil de ikke selv kunne vælge den. Du og dit personale vil dog kunne vælge den blandt skabeloner i Advisor Dashboard.

Workflow-skabelonen er nu oprettet og vil være synlig i oversigten. Mærkaten under skabelonens navn viser, om den er delt med dine kunder, og du kan nemt ændre dette ved at klikke på knappen til højre for mærkaten:

• Du kan altid redigere en workflow-skabelon ved at klikke på blyantikonet til højre og foretage de ønskede ændringer. Du skal dog være opmærksom på, at sådanne ændringer ikke vil træde i kraft hos kunder, der allerede bruger workflowet.

Hvordan tilføjer jeg en workflow-skabelon til en kunde?

Når du har oprettet en workflow-skabelon, kan du nemt tilføje den til en eller flere kunder, så workflowet bliver aktivt på de valgte kunders virksomheder i Corpay One.

1. Find den ønskede skabelon under Workflow i Advisor Dashboard, og klik på + Tilføj til kunder i højre side:

2. Dette åbner et vindue, der viser alle kunder og din egen virksomhed. Klik på knappen til højre for de virksomheder, som workflowet skal tilføjes til. Du kan også tilføje workflowet til alle kunder i en udvalgt adgangsgruppe under fanen Adgangsgrupper.

Hvis du først har tilføjet workflowet til en kunde, kan du ikke fjerne det igen. Workflowet kan dog fjernes direkte på kundens egen konto under Avanceret > Workflow i sidemenuen.