Hurtigguides
På smartphone
Sådan tilføjer du medarbejderudlæg (på smartphone)

Kom hurtigt i gang med at få betalt dine udlæg med Corpay One med din smartphone. Du finder en mere dybdegående guide i bunden af artiklen.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

💡 For at kunne tilføje medarbejderudlæg på din mobil, skal du først have tilføjet dine kontooplysninger under Min Profil > Udlægskonto på nettet.

1. Klik på Mine udlæg i sidemenuen:

2. Klik på Opret Ny Udlægsrapport (eller på en eksisterende udlægsrapport):

3. Giv udlægsrapporten et passende navn, og klik Opret Udlægsrapport for at fortsætte:

4. Klik på kameraikonet for at tilføje et udlæg, og tag et billede af kvitteringen for udlægget (eller vælg et billede fra telefonen):

• Du kan også tilføje en kvittering som et udlæg direkte på appens startside.

5. Vælg eventuelt en kategori og andre oplysninger for kvitteringen, og klik på Done for at lade Corpay One analysere bilaget:

6. Når du ønsker at blive betalt for udlæg i en rapport, skal du klikke på Indsend rapport:

7. Bekræft indsendelsen af rapporten ved at klikke på Indsend Udlægsrapport:

8. Klik på OK:

9. Når rapporten er blevet godkendt af de nødvendige medarbejdere, vil betalingen igangsættes samme dag eller næstkommende bankdag:

Videre læsning

Søger du en mere dydbegående guide? Så tag et kig her.

Vil du tilføje udlæg fra din browser på computeren? Her er der en guide!