Hurtigguides
På computer
Sådan bliver du betalt for et medarbejderudlæg (på nettet)

Kom hurtigt i gang med at få betalt dine udlæg med Corpay One på nettet. Du finder en mere dybdegående guide i bunden af artiklen.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

1. Tilføj dine bankkontooplysninger under Min Profil > Udlægskonto:

2. Klik på Værktøjer > Mine udlæg, og klik på Opret Ny Udlægsrapport oppe i højre hjørne (eller på en eksisterende udlægsrapport):

3. Giv udlægsrapporten et passende navn, og klik Opret for at fortsætte:

4. Klik på Tilføj Udlæg:

5. Find kvitteringen for udlægget på din computer for lade den blive analyseret af Corpay One. Herefter kan du eventuelt vælge en kategori eller afdeling og tilføje en note:

6. Når du ønsker at blive betalt for udlæg i en rapport, skal du klikke på Indsend rapport oppe i højre hjørne af siden:

7. Klik på Godkend og indsend udlægsrapport for at fortsætte:

8. Du vil nu se en bekræftelse på, at rapporten er indsendt:

9. Når den er blevet godkendt af de nødvendige medarbejdere, vil betalingen igangsættes samme dag eller næstkommende bankdag:

Du bør herefter modtage pengene inden for 1-2 bankdage! 🙌

Videre læsning

Søger du en mere dydbegående guide? Så tag et kig her.

Vil du tilføje udlæg på mobilen? Så se denne guide.