Betalinger
Ofte stillede spørgsmål om betalinger
Hvordan betaler jeg en faktura med det samme?

Du kan nemt betale en faktura her og nu, hvis du ønsker det. Bare brug knappen Betal Nu.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

1. Find den ubetalte faktura, som du ønsker at betale, under Bilagshåndtering. Klik herefter på knappen Betal nu:

Fakturaen vil nu blive betalt dags dato eller næstkommende bankdag, hvis betalingen er blevet igangsat uden for bankernes åbningstid (fx om aftenen eller på en weekend-/helligdag).

• Når du har klikket Betal nu på en faktura, vil det i aktivitetsloggen under fanen Aktivitet på fakturaen gøres tydeligt, at betalingen blev igangsat og betalt før dens oprindelige forfaldsdato.

• Du kan også ændre en fakturas forfaldsdato, hvis du ikke ønsker at betale fakturaen med det samme, men på et andet tidspunkt end dens oprindelige forfaldsdato. Dette vil også opdatere fakturaens forfaldsdato i enhver integration.
    Læs mere om, hvordan du ændrer en fakturaens forfaldsdato her.