Pay

Pay gør det muligt at bruge Corpay One til at betale dine fakturaer - det er nemt, hurtigt og sikkert!

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Pay gør det muligt for dig at bruge Corpay One til at betale din virksomheds fakturaer via Corpay One til iOS, Android og web - det er nemt, hurtigt og sikkert! I stedet for at skulle betale dine fakturaer via netbank kan du bruge Corpay One til at få fakturaerne ud af verden på ingen tid. Og alle betalinger bliver igangsat direkte fra din virksomheds bankkonto (eller betalingskort).

Som udgangspunkt er Pay altid slået til på din Corpay One-konto, hvilket betyder at alle fakturaer, som bliver tilføjet til Corpay One, automatisk bliver betalt på dén forfaldsdato, som Corpay One aflæser fra det enkelte bilag så snart fakturaerne er godkendt (du kan dog godt slå automatisk betaling fra). Du kan efterfølgende selv vælge en anden betalingsdato, et andet beløb, en anden valuta og meget andet, hvis du ønsker det.

Hvis du i en periode ikke ønsker at foretage betalinger gennem Corpay One, kan du nemt slå Pay fra under Avanceret > Komponenter. Alle fakturaer tilføjet, mens Pay er slået fra, vil ikke kunne blive betalt. De vil dog kunne markeres som betalte. Hvis du ønsker at foretage betalinger via Corpay One igen, skal du slå Pay til igen og derefter tilføje de fakturaer, som du ønsker skal betales.

Videre læsning

Brug for hjælp til at forbinde din virksomheds bankkonto? Lær alt om det her.

Du kan nemt slå automatisk betaling fra, hvis du vil. I så fald, tjek denne artikel ud.

Skal en faktura ikke betales i Corpay One? Så markér den som betalt.