Bilagshåndtering udgør Corpay Ones fundament og aflæser automatisk alle nødvendige oplysninger fra dine bilag.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Bilagshåndtering er den del af Corpay One, som aflæser data fra bilag, du tilføjer til Corpay One. Det er også hovedområdet i din virksomheds Corpay One-konto, som du vil se som det første, når du logger ind i Corpay One:

Emails, som sendes til din virksomheds Send & Scan-adresse, havner i Bilagshåndtering under fanen Emails (læs mere om håndteringen af emails i denne artikel. Hvis Corpay One identificerer et eller flere gyldige vedhæftninger, vil disse ligeledes automatisk blive aflæst og tilføjet til fanen Afventer, hvor de skal godkendes af en eller flere medarbejdere, før de bliver behandlet yderligere.

Corpay One kan bl.a. aflæse følgende oplysninger:

• Oplysninger om debitor og om kreditor.

• Betalingsoplysninger såsom FI-kode, kontooplysninger, og forfaldsdato.

• Fakturadato, kundenummer og andre bilagsspecifikke oplysninger.

• Enkelte ord på en regning, som du har defineret i Workflow. På denne måde kan Corpay One igangsætte en eller flere automatiske handlinger alt efter, hvilke ord der står på et bilag.

💡 NB! Corpay One har manuel monitorering af alle bilag, der tilføjes. Hvis der stødes på en fejl eller tvivl under aflæsningen af et bilag, vil der altid være menneskeligt personale til at håndtere situationen og eventuelt kontakte dig, hvis det bliver nødvendigt.

Videre læsning

Læs mere om, hvad der sker, når du tilføjer et bilag til Corpay One hér.

Hvordan kan jeg betale fakturaer fra min bankkonto? Læs alt om det her.