Indstil listers synlighed

Lær her, hvordan du kan vælge, hvilke lister der skal vises på hvilke typer bilag.

Mads avatar
Skrevet af Mads
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at begrænse, hvilke lister der vises på udgifter i dashboardet, kan du nemt definere dette under indstillingerne for den pågældende liste.

• Brugerdefinerede lister vises som rullemenuer på den enkelte udgift i oversigten (se eksempel i bunden af denne artikel).

Sådan vælger du en brugerdefineret listes synlighed

1. Gå til Indstillinger > Lister, klik på den brugerdefinerede liste, du ønsker at ændre synlighed for, og åbn dernæst fanen Synlighed.

2. Her skal du vælge, på hvilke bilagstyper du ønsker at vise listen.

Eksempel: Som du kan se på billedet nedenfor, er synligheden af listen "Betalingsmetoder for kvitteringer" begrænset til bilagstypen kvitteringer:

Sådan vælger du kategoriernes synlighed

Hvis du ønsker at ændre synligheden af din kontoplan (under Indstillinger > Lister > Kategorier), skal du bare følge guiden ovenfor, men i stedet for at gå til fanen Synlighed, skal du klikke på 👁 ikonet ved siden af den kategori, du ønsker at skjule (eller markere alle de kategorier, du ønsker at skjule, og dernæst klikke på Skjul valgte).

💡 Pro tip! Som standard bliver ingen kategorier vist på medarbejderudlæg og kan derfor ikke vælges på denne bilagstype. Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal kunne se en eller flere kategorier på deres medarbejderudlæg, så bare sæt flueben ud for alle de ønskede kategorier, og klik så på Vis for udlægsrapporter.